Wat moet ik doen als ik Outlook niet kan laten werken met Workspace Email?

Je kunt Microsoft Outlook® gebruiken om e -mailberichten op te stellen, te ontvangen en te verzenden, maar onze beveiligde servers verwerken de daadwerkelijke berichten. De toewijzing van berichten (relay) voor onze e -mailaccounts is elke dag 250. Je hebt echter de mogelijkheid om er meer te kopen, in pakketten van 50, tegen een extra vergoeding.

Als je geen berichten kunt verzenden en ontvangen met Outlook, zijn hier enkele dingen die je kunt controleren om het probleem op te lossen voordat je de klantenservice belt.

Je SMTP -relay -instellingen controleren

Om je SMTP -relay -instellingen te controleren

Bij het instellen van je e -mailaccount heb je het aantal "Relays Per Day" geselecteerd dat je wilde gebruiken. Zorg ervoor dat het aantal niet op nul staat en dat je het opgegeven aantal relais niet hebt overschreden. Zie Je SMTP -relay -instellingen controleren om je SMTP -relay -instellingen te controleren.

Je Outlook -accountinstellingen controleren

Om je Outlook -accountinstellingen te controleren

Bij het instellen van je Outlook -account heb je specifieke instellingen ingevoerd voor je servers, gebruikersinformatie en poortinstellingen. Als deze instellingen niet kloppen, werkt je account niet correct.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste instellingen hebt, zieVoeg mijn e -mail handmatig toe aan Outlook 2010 of 2013 in Windows .

Je MX -records controleren

MX (Mail Exchanger) legt e -mailberichten via het internet vast. Ze sturen e -mailberichten naar de servers die zijn goedgekeurd voor het accepteren van berichten voor uw domeinnaam. Als je MX -records niet naar goedgekeurde servers verwijzen, kan je e -mail je niet bereiken.

Er zijn verschillende tools, zoals de tool E -mailtest op www.dnsstuff.com, die je kunt gebruiken om je MX -records te controleren. Zodra je een methode hebt geselecteerd om je MX -records te controleren, moet je bevestigen dat ze overeenkomen met de MX -records in je Workspace Webmail.

Om je MX -records te controleren

1. Meld je aan bij Workspace Webmail op email.secureserver.net .
  2. Selecteer in het menu Help de optie E -mailclientinstellingen .
  3. Noteer je inkomende en uitgaande serverinformatie.
  4. Ga door met de onderstaande procedures om je e -mailclient in te stellen.

Als je MX -records niet overeenkomen, kun je je MX -records opnieuw instellen.

Je MX -records opnieuw instellen

Om je MX -records te resetten

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik naast Domeinen op Beheren .
  3. Selecteer DNS -beheer in het menu Extra.
  4. Klik voor de domeinnaam met het MX -record dat u wilt bewerken op Zone bewerken .
  5. Klik in de sectie MX (Mail Exchanger) op Standaardinstellingen herstellen . De standaard zonebestandsrecords worden weergegeven.
  6. Klik op Zonebestand opslaan en klik vervolgens op OK .

Je firewall-/antivirusinstellingen controleren

Firewall-/antivirusinstellingen controleren

Sommige firewall- en antivirusinstellingen kunnen ervoor zorgen dat Outlook niet goed werkt. Het kan zijn dat je pop-ups uit Outlook moet toestaan, je instellingen voor het blokkeren van sites moet aanpassen of andere instellingen moet wijzigen. Probeer je beveiligingsinstellingen te wijzigen zodat e -mails kunnen worden verzonden en ontvangen.

Opmerking: met Workspace Webmail en SMTP ben je beperkt tot 100 e -mailadressen (Aan, Cc en Bcc) per e -mailbericht, ongeacht het aantal SMTP -relays dat je per dag hebt. Zie voor meer informatieWorkspace Email -accountbeperkingen .

Notitie: Als service verstrekken we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven of ondersteunen producten van derden niet en we zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Outlook® is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen. Alle rechten voorbehouden.