Wat is zakelijke hosting?

Zakelijke hosting is Linux -hosting (met cPanel), maar met de kracht en middelen van een privéserver zonder dat een serverbeheerder nodig is. Anders is het dezelfde cPanel -ervaring als gedeelde hosting.

Wat is het verschil tussen gedeelde Linux -hosting, zakelijke hosting en een VPS?

• Gedeelde hosting is een goedkope manier om je sites op het web te krijgen.
  • Een Virtual Private Server (VPS) is krachtiger, maar kost meer dan gedeelde hosting en vereist ervaring met serverbeheer.
  • Zakelijke hosting is een balans tussen beide en biedt de kracht van een VPS met het gemak van gedeelde hosting.

Je kunt dit diagram gebruiken om de belangrijkste verschillen tussen elk type Linux -hosting te bekijken:

Gedeelde hosting Zakelijke hosting VPS-hosting
Niveau aan technische vaardigheden Basis Basis Geavanceerde kennis van de WHM- en Linux-opdrachtregel vereist
Geschikt voor Basiswebsites, toepassingen die weinig bronnen vereisen E-commerce, sites en toepassingen met veel verkeer of gevoelige gegevens Web-apps met intensief brongebruik, volledige beheer van de server, mogelijkheid tot aanpassing
Sitebezoekers Laag tot gemiddeld Hoog Hoog
Platform LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMP LAMP (kan anderen installeren en gebruiken, zoals NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
Configuratiescherm cPanel cPanel cPanel en WHM
Ondersteuning Standaardondersteuning Standaardondersteuning Zelfbeheerd, beheerd of volledig beheerd
Root-toegang Nee Nee Ja
Dedicated IP-adres Nee 1 3 of meer
Back-ups via momentopnamen Nee Nee Ja