Help

Websitebeveiliging en back-ups Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is Website Backup?

Website Backup stelt onze klanten in staat om een back -up te maken van sites via FTP of SFTP. Als je website wordt gehost bij GoDaddy, configureren we automatisch de back -up voor je. Als je de back -up eenmaal hebt geconfigureerd, wordt er dagelijks, wekelijks of maandelijks een back -up van je websitebestanden en database gemaakt, afhankelijk van de frequentie die je kiest.

Om bandbreedte te besparen, downloaden we alleen nieuwe en gewijzigde bestanden na de eerste back-up. Elke back-up is een volledige kopie van je website op die dag. Back-ups worden 30 dagen bewaard. Dit betekent dat je je website kunt herstellen naar de status van elke dag in je back-upgeschiedenis, tot 30 dagen.

Je kunt alle back-ups in je dashboard zien, het herstellen is eenvoudig: klik op de gewenste back-updatum en deze wordt naar je computer gedownload.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.