Help

GoDaddy Help

Wat is spam?

In termen van e -mailbezorging is “spam” ongevraagde bulk -e -mail. Spam wordt over het algemeen beschouwd als ongewenste e -mail en kan een aanhoudende ergernis zijn voor de ontvangers. Het verzenden van spam wordt als een slechte netiquette beschouwd.

Met de voorkeuren voor spaminstellingen in webmail werkruimte kun je gedrag instellen voor het filteren van spam en e-mailadressen toevoegen aan je toegestane lijst of geblokkeerde lijst. Het toevoegen van een e-mailadres of domeinnaam aan je geblokkeerde lijst behandelt e-mailberichten vanaf dat e-mailadres of domein als spam en filtert ze op basis van je spaminstellingen. Als je een e-mailadres toevoegt aan je toegestane lijst kun je alle berichten ontvangen vanaf dat e-mailadres of domein.

Je kunt je spamfilter in- of uitschakelen, opgeven hoe e-mailberichten moeten worden afgehandeld die als spam zijn gedefinieerd en het niveau opgeven dat je voor filteren wilt gebruiken. Zie het volgende artikel voor meer informatie: Gebruik spamfilterinstellingen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.