Wat is SMTP -detectie?

SMTP-detectie, als onderdeel van de add-on Geavanceerde e-mailbeveiliging , bewaakt e-mailadressen die e-mail ontvangen met je domeinnaam, maar die nog niet zijn toegevoegd als gebruikers of functionele accounts in Proofpoint.

Als je een SMTP -detectiewaarschuwingsrapport ontvangt van Proofpoint, wordt je in de e -mail geïnformeerd of je het adres aan je organisatie moet toevoegen als distributielijst, eindgebruikersadres of alias. Anders kun je het als een ongeldig account markeren.

Waarschuwing: Als er geen actie wordt ondernomen binnen 4 weken na ontvangst van het rapport, kan dit van invloed zijn op de e -mailstroom voor de betrokken e -mailadressen.

Selecteer het volgende om naar een sectie te gaan:

Voeg een distributielijst toe

Je kunt het adres toevoegen aan een bestaande distributielijst.

1. Inloggen Geavanceerde e-mailbeveiliging .
  2. Selecteer onder Beheer Gebruikersbeheer > SMTP -detectie .
  3. Schakel het selectievakje in naast het distributielijstadres dat je wilt toevoegen.
  4. Selecteer Functioneel account maken . Het kan tot 90 minuten duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd.

Voeg een eindgebruikersadres toe

Je wilt een gebruiker toevoegen als het e -mailadres deel uitmaakt van je Microsoft 365 -account, maar nog niet is toegevoegd in Geavanceerde e -mailbeveiliging.

1. Inloggen Geavanceerde e-mailbeveiliging .
  2. Selecteer onder Beheer Gebruikersbeheer > SMTP -detectie .
  3. Selecteer het gevonden adres dat je wilt toevoegen.
  4. Voer het FIRSTNAME en ACHTERNAAM.
  5. Selecteer Gebruikersaccount maken in de lijst en vervolgens Toepassen .

( Terug naar boven. )

Voeg een alias toe

Als er al een gebruiker is in Geavanceerde e -mailbeveiliging, kun je een alias toevoegen. Dit moet hetzelfde e -mailalias zijn dat in je Microsoft 365 -account staat.

1. Inloggen Geavanceerde e-mailbeveiliging .
  2. Selecteer onder Beheer Gebruikersbeheer > SMTP -detectie .
  3. Selecteer het gevonden adres dat je wilt toevoegen.
  4. Voer onder OF Toevoegen als alias het e -mailadres van een bestaande gebruiker in voor de alias.
  5. Selecteer Toepassen .

Markeren als een ongeldig account

Identificeer een ontdekt adres als ongeldig, zodat er geen e -mail bij wordt bezorgd.

1. Inloggen Geavanceerde e-mailbeveiliging .
  2. Selecteer onder Beheer Gebruikersbeheer > SMTP -detectie .
  3. Selecteer het gevonden adres dat je als ongeldig wilt beschouwen.
  4. Selecteer Markeren als ongeldig account en vervolgens Toepassen .

( Terug naar boven. )