Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is persoonlijke catalogussynchronisatie voor GoDaddy-betalingen die persoonlijk worden verkocht?

Als je een GoDaddy -betaalterminal voor persoonlijke verkoop gebruikt, kun je nu je WooCommerce -producten synchroniseren met je terminal en vice versa. In deze handleiding laten we je zien hoe je synchronisatie instelt, welke productgegevens je kunt synchroniseren en hoe je producten ongedaan kunt maken uit de catalogi van je Smart Terminal.

Verplicht: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor eigenaren van een GoDaddy -betalingsaccount die de betaalmethode Persoonlijk verkopen hebben geconfigureerd en geactiveerd. Lees hier meer .

Selecteer hieronder een onderwerp:

Hoe synchroniseer ik mijn producten van WooCommerce en Persoonlijk verkopen?

Om te beginnen met het synchroniseren van je producten tussen WooCommerce en je persoonlijke catalogus (s):

 1. Meld je aan bij WordPress .
 2. Ga naar WooCommerce en selecteer Instellingen .
 3. Selecteer op het tabblad Betalingen de optie Beheren in de betalingsmethode GoDaddy -betalingen - Persoonlijk verkopen .
 4. Schuif omlaag naar de sectie Persoonlijke catalogus synchroniseren waar je productsynchronisatie kunt activeren. Houd er rekening mee dat productsynchronisatie standaard is uitgeschakeld.

Opmerking: er wordt automatisch een catalogus aangemaakt op de Betalingen -hub wanneer je de betaalmethode Persoonlijk verkopen voor het eerst inschakelt. Het gebruikt de naam van je winkel en is de standaardcatalogus die je kunt gebruiken voor het synchronisatieproces.

Om WooCommerce-producten te synchroniseren met je persoonlijke catalogus (s):

 1. Schakel het veld WooCommerce-producten synchroniseren naar Persoonlijk in om deze synchronisatie in te schakelen.
 2. Selecteer de catalogus (s) die je wilt synchroniseren.
 3. Selecteer Wijzigingen opslaan.

Om persoonlijke producten te synchroniseren met WooCommerce:

 1. Schakel het veld Persoonlijke producten synchroniseren met WooCommerce in om deze synchronisatie in te schakelen.
 2. Selecteer de catalogus (s) waarmee je producten wilt synchroniseren. Alle producten in de geselecteerde catalogus (s) worden gesynchroniseerd met WooCommerce.
 3. Selecteer Wijzigingen opslaan.

Je kunt beide synchronisatieroutes inschakelen of alleen degene die je verkiest. Er wordt een Verbonden badge weergegeven om je te laten weten dat de verbinding tot stand is gebracht.

Pro-tip: Gebruik de optie Alle catalogi om alle persoonlijke catalogi te synchroniseren in plaats van ze afzonderlijk te selecteren.

Producten en productupdates worden gesynchroniseerd zolang de catalogussynchronisatie is ingeschakeld en verbonden. Producten worden bidirectioneel gesynchroniseerd en worden automatisch bijgewerkt in zowel je winkel als alle geselecteerde catalogi. U hoeft verder niets te doen nadat synchronisatie is ingeschakeld.

Als de verbinding mislukt, wordt de badge Ontkoppeld weergegeven naast de desbetreffende catalogus (s). Ga voor meer informatie over de losgekoppelde badge om het probleem op te lossen. Mogelijk moet je contact opnemen met ons zorgteam of het foutopsporingslogboek voor de GoDaddy -betalingsgateway inschakelen en bekijken .

Als een of meer producten niet kunnen worden gesynchroniseerd, wordt er een foutbericht weergegeven op de instellingenpagina met informatie over het probleem en de volgende stappen.

( Terug naar boven. )

Welke productgegevens worden tussen mijn winkels gesynchroniseerd?

De persoonlijke catalogussynchronisatie is bidirectioneel. Dat betekent dat producten en gegevens automatisch in beide richtingen worden gesynchroniseerd zonder dat de synchronisatie handmatig hoeft te worden geactiveerd nadat deze is verbonden.

Aangezien elk platform verschillende gegevens ondersteunt, zijn er enkele verschillen met de productsoorten en velden die worden gesynchroniseerd.

WooCommerce naar persoonlijke synchronisatie

WooCommerce-producten worden gesynchroniseerd met de persoonlijke catalogus (s) wanneer ze aan de volgende vereisten voldoen:

 • Ze hebben het producttype Eenvoudig
 • Ze zijn gepubliceerd
 • Hun zichtbaarheid is ingesteld op Openbaar

Opmerking: alleen eenvoudige producten worden gesynchroniseerd met je Smart Terminal.

Je kunt je productinstellingen wijzigen in je WooCommerce -winkel door de instructies in deze handleiding te volgen .

De volgende gegevens worden gesynchroniseerd voor in aanmerking komende producten:

 • Productnaam
 • Productprijs
 • Product -SKU
 • Productkenmerken (naam en waarde)

Voor productkenmerken worden de kenmerknaam en -waarde gesynchroniseerd als een ‘exact’ modificator met de bijbehorende modificatienaam en modificatorwaarde. Op een Smart Terminal beperkt een "precies één" modificator de productselectie tot één optie. Bijv. Klein, Middelgroot of Groot.

Houd er rekening mee dat productcategorieën zijn uitgesloten van de synchronisatie. Na de eerste synchronisatie kun je de gesynchroniseerde producten vinden in je Persoonlijke catalogus in de hoofdlijst met producten. Voeg ze handmatig toe aan de categorieën die je op je Smart Terminal wilt gebruiken.

Persoonlijke synchronisatie naar WooCommerce

Alle persoonlijke catalogusproducten worden gesynchroniseerd met WooCommerce , tenzij ze de volgende kenmerken hebben:

 • Het product gebruikt "elke combinatie" -modificatoren
 • Het product heeft “aangepaste prijs” ingeschakeld

De volgende gegevens worden gesynchroniseerd voor in aanmerking komende producten:

 • Productnaam
 • Productprijs
 • Product-SKU
  Opmerking: Als de SKU al bestaat in je WooCommerce-winkel, wordt de persoonlijke invoer genegeerd.
 • De modificatienaam en optie van het product

Als een product gebruikmaakt van modificatoren, wordt het alleen gesynchroniseerd met WooCommerce als het gebruikmaakt van het type "precies één". Een product met de “precies één” modificatie van “Grootte” en de optienamen “Klein”, “Gemiddeld” en “Groot” wordt bijvoorbeeld gesynchroniseerd naar WooCommerce met de bijbehorende productkenmerken.

De volgende persoonlijke productgegevens worden niet gesynchroniseerd met WooCommerce:

 • Aangepaste prijs
 • UPC
 • Modificatorwaarde: prijs
 • Productcategorieën

Productcategorieën zijn uitgesloten van deze synchronisatierichting. Na de eerste synchronisatie kun je de gesynchroniseerde producten vinden in de categorie Niet -gecategoriseerd in WooCommerce. Voeg ze handmatig toe aan de categorieën die je in je winkel wilt gebruiken.

Gesynchroniseerde producten hebben ook de volgende productkenmerken binnen WooCommerce:

 • Hun status wordt gepubliceerd
 • Hun zichtbaarheid is Openbaar
 • De instelling Voorraad beheren is uitgeschakeld
 • Hun Voorraadstatus is Op voorraad

Je kunt de bovenstaande instellingen per gesynchroniseerd product in WooCommerce aanpassen, op basis van je product- en inventarisbehoeften.

Gesynchroniseerde producten hebben een badge in hun Productgegevens onder het tabblad Algemeen .

( Terug naar boven. )

Hoe kan ik de synchronisatie ongedaan maken en producten tussen mijn winkels verwijderen?

Je kunt de synchronisatie van producten uit je winkels ongedaan maken via je WordPress -beheerdersdashboard door naar de instellingenpagina GoDaddy -betalingen - Persoonlijk verkopen te gaan. In de respectievelijke velden zijn er een paar manieren om door te gaan:

 • Schakel de verbinding uit: Als je de verbinding van een van de synchronisatierichtingen uitschakelt, wordt de realtime synchronisatie van producten stopgezet.
 • Een catalogus verwijderen : f je een catalogus verwijdert uit een van de velden, dan wordt die specifieke catalogus niet langer automatisch bijgewerkt als er wijzigingen worden aangebracht.

In beide gevallen worden gesynchroniseerde producten niet verwijderd uit de eerder gesynchroniseerde catalogi en moeten verwijderingen handmatig worden uitgevoerd.

Gesynchroniseerde producten verwijderen

Terwijl de verbinding is ingeschakeld, wordt het uit de andere winkel verwijderd als je een gesynchroniseerd product uit de ene winkel verwijdert. Als je bijvoorbeeld een product in je WooCommerce -winkel weggooit terwijl het product is gesynchroniseerd en de verbinding actief is, wordt je geïnformeerd dat deze actie het product ook op de Smart Terminal verwijdert.

( Terug naar boven. )

Verwante stappen

Meer informatie