Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Wat is Migratieassistent van Outlook?

De migratieassistent van Outlook is een lichtgewicht client-app die een soepele migratie-ervaring biedt. Deze is vereist voor het verplaatsen van POP-e-mailservices. Deze stelt Outlook automatisch in, maakt een nieuw Outlook-profiel en verplaatst lokale gegevens, zoals:

  1. POP-e-mailgegevens
  2. Contactpersonen/agenda‘s/taken
  3. Handtekeningen
  4. Cache voor Automatisch aanvullen

Hoewel dit niet voor alle migraties is vereist, wordt de migratieassistent voor Outlook aanbevolen omdat dit een hulpmiddel is dat de migratie-ervaring verbetert. Als dit niet kan worden gebruikt, kunnen we de gegevens die je op de e-mailserver hebt nog steeds migreren. (Lees meer over je migratieopties.)

Wie kan de migratieassistent van Outlook gebruiken?

De eigenaar van het e-mailaccount of de lokale beheerder kan het migratiehulpmiddel instellen. De migratieassistent voor Outlook ondersteunt de volgende configuraties:

  • Windows 7, 8 en 10
  • Outlook voor Windows, waaronder de versie 2010, 2013, 2016 en 2019.
  • Office 365-licentietype dat toegang biedt tot Exchange op clientniveau.
  • .Net Framework 4.6

De migratieassistent voor Outlook is niet beschikbaar voor Linux, Outlook voor Mac-gebruikers en voor gebruikers van Outlook 2003 en 2007. In deze gevallen kunnen we je e-mail migreren, maar is het niet mogelijk om je lokale gegevens (contactpersonen/agenda‘s/taken, handtekeningen en cache voor Automatisch aanvullen) te verplaatsen. Bepalen welke type migratie op jouw e-mailaccount van toepassing is

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.