Wat is Migratieassistent van Outlook?

De Outlook -migratieassistent is een lichtgewicht client -app die zorgt voor een vlottere migratie -ervaring. Het stelt automatisch Outlook in, maakt een nieuw Outlook -e -mailprofiel en verplaatst lokale gegevens zoals:

1. POP-e-mailgegevens
  2. Contactpersonen/agenda‘s/taken
  3. Handtekeningen
  4. Cache voor Automatisch aanvullen

Download de Outlook -migratieassistent .

De Outlook -migratieassistent wordt aanbevolen omdat deze de migratie -ervaring verbetert en deze is vereist voor het verplaatsen van POP -e -mailservices. Als dit niet mogelijk is, kunnen we de gegevens op je mailserver nog steeds migreren. ( Meer informatie over je migratieopties. )

Wie kan de migratieassistent van Outlook gebruiken?

De eigenaar van het e-mailaccount of de lokale beheerder kan het migratiehulpmiddel instellen. De migratieassistent voor Outlook ondersteunt de volgende configuraties:

• Windows 7, 8 en 10
  • Outlook voor Windows, waaronder de versie 2010, 2013, 2016 en 2019.
  • Microsoft 365-licentietypen die Exchange-toegang op clientniveau ondersteunen.
  • .Net Framework 4.6

De Outlook -migratieassistent is niet beschikbaar voor Linux, Outlook voor Mac -gebruikers en iedereen die Outlook 2003 of 2007 gebruikt. In die gevallen kunnen we je e -mail migreren, maar kunnen we je lokale gegevens (contactpersonen/agenda's/taken, handtekeningen en cache automatisch aanvullen). Bepaal welk type migratie geschikt is voor je e -mailaccount .