Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een hulpmiddel voor expresberichten, onlinevergaderingen en samenwerking. Het is een Microsoft 365 -app waarmee je kunt chatten en afspreken met collega's, of je nu op kantoor bent of waar dan ook ter wereld. Teams is beschikbaar met de abonnementen Online Essentials, Business Premium en Business Premium Enterprise van GoDaddy .


Met Teams kun je erop vertrouwen dat je communicatie veilig is. U kunt kiezen wie u in vergaderingen wilt opnemen en u kunt een melding ontvangen als er vergaderingen worden opgenomen. Je krijgt ook gegevensbescherming en andere beveiligingsfuncties om je bedrijf te beschermen. Meer informatie over Teams -beveiliging .

Zorg dat Teams het beste voor je werken door het te integreren met apps. Er zijn veel apps om uit te kiezen op basis van uw branche of specifieke zakelijke behoeften, waaronder workflowautomatisering en projectbeheertools. Meer informatie over apps voor teams .

Een app die je met Teams kunt proberen, is Shifts, een cloudgebaseerd platform voor werknemers van wie het werk vereist dat ze opstaan of onderweg zijn, zoals obers of buschauffeurs. Shifts helpt bedrijfseigenaren bij het maken en beheren van ploegendiensten, in- en uitklokken, het delen van bestanden en het communiceren van belangrijke informatie aan teamleden. Meer informatie over het gebruik van Shifts van Microsoft.

Verwante stappen

  • Als je een Online Essentials -abonnement hebt, ga je naar Teams in je webmail .
  • Als je Business Premium of hoger hebt, installeer je Teams op je Windows -pc of Mac .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.