Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is Lijst te koop?

List for Sale (LFS) met Afternic is een manier om je domeinen aan het werk te zetten en onderweg wat geld te verdienen. Als je domeinen in je account hebt die je niet actief gebruikt of die je helemaal niet wilt gebruiken, kun je deze te koop aanbieden. De service List for Sale van GoDaddy plaatst je domeinvermelding op externe partnersites voor registratie.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Wat is Afternic?

Afternic is een bedrijf van GoDaddy en 's werelds grootste domeinmarktplaats. Vermelding bij Afternic neemt je domein op in zoekresultaten van meer dan 120 topregistrars en resellerwebsites gezamenlijk. Domeinnamen worden weergegeven via ons reseller -netwerk met meer dan 75 miljoen maandelijkse zoekopdrachten die potentiële kopers wereldwijd bereiken.

Terug naar boven

Welke extensies worden ondersteund?

We ondersteunen de meest voorkomende extensies, waaronder .com , .net , .org , .info , .edu, .gov en tientallen andere .

Terug naar boven

Wat zijn je commissietarieven?

Wanneer het domein wordt verkocht, betaalt de verkoper een commissie aan GoDaddy. Het commissietarief is afhankelijk van waar de naamservers van het domein naar verwijzen op het moment van verkoop (minimaal VS & dollar; 15).

 • Domeinen die gebruik maken van de aftermarket -naamservers van het merk GoDaddy die verwijzen naar een GoDaddy Te Koop Lander : verlaagd tarief, commissietarief van 15%
  • Domeinen die geen gebruik maken van de aftermarket -naamservers van het merk GoDaddy: standaard vast bedrag, commissie van 25%

  De aftermarket -naamservers van het merk GoDaddy eindigen op de volgende:

  • afternic.com
  • smartname.com
  • uniregistrymarket.link
  • dan.com
  • undeveloped.com
  • internettraffic.com
  • cashparking.com

  Terug naar boven

  Hoe prijs ik mijn domeinen?

  Kies je eigen prijs of gebruik onze voorgestelde prijs bij het vermelden van je domein. De geschatte prijs wordt bepaald door onze GoValue -tool voor domeinwaardering . GoValue gebruikt kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om een geschatte waardebepaling voor je domeinnamen te geven.

  Terug naar boven

  Wat zijn lijst- en minimumprijzen?

  • Catalogusprijs: Ook bekend als de Koop nu prijs, is dit de prijs die een koper ziet op de Afternic netwerk van registrar en reseller sites. Stel dit niet te hoog in, anders kunnen kopers zich afwenden en een goedkopere naam kiezen. Nu kopen -prijzen zijn bindend.
  • Floor Prijs: Dit is het bedrag dat uw Afternic sales executive kan onderhandelen om, indien nodig, om de verkoop te sluiten zonder contact met u op voor goedkeuring. Kopers zien deze prijs niet. We raden aan om de minimum prijs in te stellen op 20% – 30% minder dan je Nu kopen -prijs. Bodemprijzen zijn bindend.

  Ontdek meer tips en trucs voor prijzen met onze gidsvideo.

  Terug naar boven

  Welke betaalmethoden worden ondersteund?

  Je kunt ervoor kiezen om een ACH, eCheck, PayPal of bankoverschrijving van Afternic te accepteren voor je domeinverkopen. Minimale inkomsten zijn vereist en er zijn betalingskosten van toepassing . Zorg ervoor dat je het profiel van je begunstigde invult om vertragingen bij het verwerken van je uitbetaling te voorkomen.

  Terug naar boven

  Wat gebeurt er nadat ik mijn domein heb vermeld?

  Nadat je je domein hebt vermeld, hoef je verder niets te doen. U kunt uw huidige vermelde domeinen op elk moment bekijken, maar onthoud dat — Het kan even duren voordat domeinnamen zijn verkocht. Als er interesse is in je domein van kopers van over de hele wereld, neemt een verkoopmedewerker van Afternic contact met je op en faciliteert de onderhandeling zonder extra kosten.

  Terug naar boven

  Wat gebeurt er nadat mijn domein is verkocht?

  Zodra je domein is verkocht, draagt het Afternic Transaction Assurance -proces het domein veilig over aan de koper en ontvang je de betaling, na aftrek van commissiekosten. Zorg ervoor dat je je begunstigde profiel invult om vertragingen bij het verwerken van je uitbetaling te voorkomen.

  Terug naar boven

  Hoe werken overdrachten?

  In aanmerking komende domeinvermeldingen worden automatisch aangemeld voor Snelle overdracht aan het einde van de overdrachtsvergrendelingsperiode. Snelle overdracht is een geautomatiseerd proces dat het verkochte domein overdraagt van het verkopersaccount naar het kopersaccount, ongeacht de registerhouder. Zodra je domein is verkocht, zorgt het Domain Fulfillment -team van Afternic ervoor dat het domein wordt overgedragen naar het account van de koper en dat het geld veilig wordt overgedragen naar de betaalmethode van je voorkeur die is aangegeven op Afternic .

  Terug naar boven

  Opmerking: Domeinen komen niet in aanmerking voor een overdracht naar een andere registerhouder binnen 60 dagen van een registratie of een andere overdracht, of als een klant heeft gekozen voor een overdrachtsvergrendeling van 60 dagen na het wijzigen van een registerhouder.

  Met wie kan ik contact opnemen voor verdere assistentie?

  Heb je nog steeds vragen? Afternic Support is er om te helpen.

  Meer informatie over het verkopen van je domeinen

  Verwante stap

  Meer informatie