Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is iDEAL?

Wij bieden iDEAL aan als een vertraagde betaling voor bepaalde klanten die aankopen doen in euro's. Als je in aanmerking komt, kun je als volgt aankopen doen met iDEAL.

Verplicht: iDEAL is alleen beschikbaar voor klanten die gebruikmaken van aan iDEAL gekoppelde banken die gevestigd zijn in Nederland en haar territoria. In je accountinstellingen moet je Nederland of een van de territoria selecteren als je land/regio en euro als je standaardvaluta.

Betaal met iDEAL

Opmerking: als je al een standaardbetaalmethode hebt ingesteld, kun je als volgt iDEAL vinden: Selecteer op de kassa -pagina onder Betaling Bewerken en selecteer vervolgens Betaling toevoegen . Scrol naar beneden en volg deze stappen.
  1. Selecteer iDEAL als je betaalmethode.
    selecteer ideal als betaalmethode
  2. Ga akkoord met eventuele juridische overeenkomsten en selecteer vervolgens Bestelling nu plaatsen .
  3. Voltooi het iDEAL -afrekenproces.

Wat zijn de vereisten om iDEAL te gebruiken?

Om iDEAL te gebruiken, moet je in je accountinstellingen Nederland of een van de gebieden selecteren als je land/regio en de euro als je standaardvaluta.

Waarom zie ik de kassabon van de aankoop die ik met iDEAL heb gedaan niet ?.

Omdat iDEAL wordt beschouwd als een vertraagde betaalmethode, worden aankopen met iDEAL weergegeven als lopende bestellingen in je Bestelgeschiedenis .

Kunnen jullie aankopen met iDEAL restitueren?

Ja, maar we kunnen ze niet terugstorten op je iDEAL- of bankrekening. Alle iDEAL-restituties worden uitgevoerd als winkeltegoed.

Meer informatie