Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is hosting?

Videotranscriptie

Hallo daar! In deze video leer je wat gedeelde hosting is en een paar manieren om erachter te komen of een gedeelde hostingoplossing geschikt is voor jou.

In een gedeelde hostingoplossing is je hostingaccount een van de vele accounts op een server, of een groep servers, die worden beheerd door een hostingprovider.

Als hosting voor je nieuw is en je let op je budget, is gedeelde hosting misschien een goede plek om te beginnen.

Hier zijn een paar dingen die je moet overwegen om te bepalen of gedeelde hosting de juiste keuze voor je is.

Over het algemeen bedraagt het dagelijkse verkeer naar een website voor een klein bedrijf niet meer dan 2000 bezoekers. Dit betekent dat websites voor kleine bedrijven doorgaans niet veel bandbreedte of bronnen nodig hebben om ze te ondersteunen.

Bovendien zijn nieuwere websites voor kleine bedrijven meestal eenvoudiger en duidelijker, met minder websitebestanden en gegevens. Wat op zijn beurt betekent dat ze vaak niet veel serverruimte of andere bronnen nodig hebben.

Door een hostingserver met anderen te delen, stellen gedeelde hostingoplossingen je in staat om je website voor kleine bedrijven de kracht en ruimte te geven die het nodig heeft, tegen veel lagere kosten dan een dedicated oplossing.

Als je besluit dat gedeelde hosting geschikt is voor jou, moet je beslissen welk type gedeelde hosting je wilt.

GoDaddy biedt drie gedeelde hostingoplossingen: Linux -abonnementen met cPanel, Windows -abonnementen met Plesk en WordPress -hosting.

Elk van deze oplossingen biedt verschillende functies en voordelen. Je kunt ze allemaal bekijken op GoDaddy.com.

Onthoud dat je met gedeelde hosting de hostingruimte en -kosten kunt delen met anderen, terwijl je toch de snelheid en ruimte krijgt die je nodig hebt voor de website van je kleine bedrijf.

Hier krijg je een shared web hosting

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.