Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is het verschil tussen standaard e-mailadressen en doorstuuradressen?

Standaard e-mailadressen en doorstuuradressen zijn twee verschillende adressoorten binnen een e-mailsysteem.

Gewone e -mailadressen hebben hun eigen, unieke postvakken waarin je je e -mail kunt verzenden, ontvangen en openen. Je kunt je inbox online openen of via een e -mailclient (zoals Outlook of Apple Mail).

Het doorsturen van een e-mailadres maakt het mogelijk automatisch inkomende berichten om te leiden naar andere e-mailadressen. Er bestaat geen postvak voor een doorstuuradres, en er wordt niets opgeslagen. Het leidt alle e-mails die verstuurd worden om naar je doorstuuradres en andere e-mailadressen die je opgegeven hebt.

Hetzelfde e -mailadres kan niet zowel een gewoon e -mailadres als een doorstuuradres zijn. Elk adres kan slechts voor een van deze services tegelijk worden gebruikt. Als je van gedachten verandert, kun je het e -mailadres of doorstuuradres verwijderen en vervolgens instellen als de andere optie.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.