Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Wat is het verschil tussen standaard e-mail en doorstuuradressen?

Standaard e-mailadressen en doorstuuradressen zijn twee verschillende adressoorten binnen een e-mailsysteem.

Standaard e-mailadressen bezitten hun eigen, unieke postvakken waar je jouw e-mails kunt verzenden, ontvangen en toegang hebt tot ze hebt. Je kunt toegang tot je postvak online verkrijgen of door het gebruik van een e-mailprogramma (zoals Outlook of Apple Mail).

Het doorsturen van een e-mailadres maakt het mogelijk automatisch inkomende berichten om te leiden naar andere e-mailadressen. Er bestaat geen postvak voor een doorstuuradres, en er wordt niets opgeslagen. Het leidt alle e-mails die verstuurd worden om naar je doorstuuradres en andere e-mailadressen die je opgegeven hebt.

Hetzelfde e-mailadres kan niet tegelijkertijd een standaard e-mailadres en een doorstuuradres zijn. Elk adres kan alleen gebruikt worden voor één van deze diensten tegelijkertijd. Wanneer je op welk moment dan ook van mening verandert, kun je het e-mailadres of doorstuuradres verwijderen, en instellen als de andere optie.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.