Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is het UDRP (Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy)?

Het ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) heeft een beleid (het UDRP-beleid of de Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy) dat definieert hoe geschillen over op handelsmerk gebaseerde domeinnamen moeten worden opgelost. Je kunt, in overeenstemming met het UDRP-beleid, een claim op een domeinnaam aanvechten door het UDPR-beleid van ICANN te volgen.

Opmerking: De UDRP is niet van toepassing op landcodedomeinnamen op het hoogste niveau (ccTLD's), behalve in enkele gevallen waarin de lokale beheerder heeft besloten deze over te nemen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.