Wat is het IP -adres van mijn website in mijn Linux -hostingaccount?

Mogelijk moet je het IP -adres van je website vinden om je domeinnaam daarheen te laten verwijzen, of je moet bestanden uploaden via FTP.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account dashboard, onder Instellingen, klikt u op Server.
    klik op server

Je IP -adres wordt weergegeven in de lijst met instellingen.