Wat is het IP-adres van mijn website?

Je moet mogelijk het IP-adres van je website zoeken, zodat je je domeinnaam naar dit adres kunt verwijzen, of om dit te gebruiken voor het uploaden van je website via het FTP-protocol (File Transfer Protocol).

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.

Het IP-adres van je account wordt in alle delen van je domeinnamen weergegeven.