Wat is het Dashboard voor e -mail en Office?

De e & Met Office Dashboard kunnen houders van een GoDaddy -account hun Microsoft 365 -accounts en e -mailadressen beheren. Wanneer je in het dashboard bent, kun je:

• Gebruikers toevoegen of verwijderen
  • Voeg aliassen toe
  • Bewerk gebruikersaccountinformatie
  • Werk wachtwoorden voor gebruikers bij
  • Werk je DNS -instellingen bij of bevestig deze
  • Beheer add-ons
  • Toegang tot de geavanceerde beheercentra

Stel e -mail in op je telefoon of desktop via het Configuratiecentrum . Deze gidsen bevatten stapsgewijze instructies met afbeeldingen om je door het proces te helpen.

Als je een Microsoft 365 Business Premium -abonnement of hoger hebt, gebruik je de knop Office downloaden om Microsoft Office op je desktop of laptop te installeren.