Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is geavanceerde e -mailbeveiliging?

Je e -mail wordt opgeslagen op de beveiligde servers van Microsoft, waardoor schade wordt voorkomen terwijl je e -mail stilstaat. Wanneer je echter berichten verzendt en ontvangt, lopen deze mogelijk gevaar door aanvallers. Dat is waar de add-on Geavanceerde e-mailbeveiliging van pas komt. Deze zorgt ervoor dat je e-mails niet worden bekeken of dat er mee wordt geknoeid, en helpt enkele veelvoorkomende fouten te voorkomen die tot compromissen kunnen leiden.


Opmerking: de accounthouder van GoDaddy moet geavanceerde e -mailbeveiliging toevoegen aan elk e -mailadres in het domein / de domeinen van zijn organisatie.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Wie heeft geavanceerde e -mailbeveiliging nodig?

Geavanceerde e -mailbeveiliging bevat handige tools voor iedereen die e -mails verzendt of ontvangt met waardevolle informatie. De meegeleverde e -mailversleuteling is een cruciale vereiste voor bedrijven in gereguleerde bedrijfstakken zoals financiële dienstverlening, verzekeringen, gezondheidszorg, juridische zaken en onroerend goed. Stel dat je een advocaat bent die een contract naar een klant stuurt. Als het bericht niet -versleuteld wordt verzonden (in platte tekst), kan het worden onderschept of verkeerd worden doorgestuurd, wat een ernstig probleem kan vormen.

Hoe werkt geavanceerde e -mailbeveiliging?

Geavanceerde e -mailbeveiliging, een samenwerking met Proofpoint, beschermt je informatie door de inhoud van e -mail tijdens de overdracht te coderen. Dit betekent dat als een bericht wordt onderschept of in verkeerde handen terechtkomt, onbevoegden het niet kunnen lezen.

Wanneer je een versleuteld bericht verzendt naar een ontvanger buiten je organisatie (zoals een klant), ontvangt deze een koppeling naar het bericht in Proofpoint. Ze kunnen dan een Proofpoint -account maken om het bericht gedurende 14 dagen te bekijken en erop te reageren. Ontvangers in je organisatie (zoals werknemers) hoeven zich niet aan te melden bij Proofpoint om het versleutelde bericht te zien.

Naast codering doet de add-on voor geavanceerde e-mailbeveiliging ook het volgende:

  • Scant berichten op mogelijke bedreigingen
  • Beschermt tegen gegevensverlies
  • Zorgt ervoor dat URL's in berichten niet naar schadelijke bestemmingen gaan.
  • Controleert op schadelijke bijlagen bij berichten
  • Zet berichten in quarantaine die afkomstig lijken te zijn van je domein, maar die eigenlijk van buiten je organisatie komen

De filters van je Microsoft 365 Postvak IN werken nog steeds, je kunt elke e -mailclient gebruiken en berichten die binnen je organisatie worden verzonden, gedragen zich normaal, zelfs wanneer ze zijn versleuteld.

(Terug naar boven.)

Wat zijn de beperkingen van geavanceerde e -mailbeveiliging?

Alle gebruikers en domeinen binnen uw organisatie moeten zijn opgenomen in het account voor geavanceerde e -mailbeveiliging.

Andere limieten om in gedachten te houden:

  • Je kunt maximaal 2500 uitgaande berichten per dag verzenden en niet meer dan 500 berichten in 10 minuten.
  • De e -mailgrootte moet kleiner zijn dan 100 MB.
  • Bijlagen moeten kleiner zijn dan 150 MB (standaard) en 35 MB (versleuteld).
  • Je kunt maximaal 1000 geadresseerden per bericht opnemen.
  • Versleutelde berichten worden 14 dagen bewaard.

Als je een groot aantal marketingmails verzendt, kun je GoDaddy E -mailmarketing overwegen, waardoor die e -mails niet meetellen voor je limiet.

(Terug naar boven.)

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.