Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is een WAF CDN?

De Web Application Firewall (WAF) bevat standaard een Content Delivery Network (CDN) omdat het draait op een krachtig Anycast-netwerk met Points of Presence (PoP) over de hele wereld. Een Content Delivery Network (CDN) is een gedistribueerd netwerk van servers die webcontent aan gebruikers leveren op basis van hun geografische locatie. Er is geen aanvullende configuratie vereist om het CDN in te schakelen, behalve het activeren van de firewall.

Wanneer er een CDN aanwezig is, wordt het grootste deel van je website (afhankelijk van de cache -instellingen) rechtstreeks overgedragen vanaf een PoP op het CDN met de minste vertraging. Dit heeft tot gevolg dat de laadtijd van de pagina afneemt en het resourcegebruik van de server afneemt.

Het CDN zou een gebruiker uit Europa in staat stellen om net zo snel toegang te krijgen tot een server die in de Verenigde Staten wordt gehost als wanneer ze op bezoek waren vanuit de Verenigde Staten, omdat ze via de snelste of dichtstbijzijnde PoP naar hen zouden worden geleid.

Meer informatie