Help

SSL-certificaten Help

Wat is een (UCC) SSL-certificaat voor meerdere domeinen?

Een Unified Communications Certificate (UCC) is een SSL-certificaat dat meerdere domeinnamen en meerdere hostnamen binnen een domeinnaam beveiligt. Met een UCC kun je een primaire domeinnaam en maximaal 99 aanvullende Subject Alternative Names (SANs) in één certificaat beveiligen. UCC's zijn ideaal voor Microsoft® Exchange Server 2007, Exchange Server 2010 en Microsoft Live® Communications Server.

UCC's zijn compatibel met gedeelde hosting. Het sitezegel en de certificaat "Verstrekt aan"-informatie vermelden echter alleen de primaire domeinnaam. Let op dat eventuele secundaire hostingaccounts ook in het certificaat worden vermeld, dus als je niet wilt dat sites als met elkaar 'verbonden' verschijnen, moet je dit type certificaat niet gebruiken.

Je kunt geen UCC-upgrade uitvoeren om het aantal toegestane namen te verhogen. Als je het UCC hebt gekocht met maximaal vijf domeinnamen, dan moet je een nieuw certificaat kopen om nog een domeinnaam toe te voegen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.