Help

SSL-certificaten Help

Wat is een tussenliggend certificaat?

Tussenliggende certificaten worden gebruikt ter vervanging voor ons basiscertificaat. We gebruiken tussenliggende certificaten als hulpmiddel omdat we ons basiscertificaat met diverse beveiligingslagen afschermen, om ervoor te zorgen dat de sleutels ervan absoluut ontoegankelijk zijn.

Omdat het basiscertificaat zelf het tussenliggende certificaat heeft getekend, kan ook het tussenliggende certificaat worden gebruikt om de SSL's te ondertekenen die onze klanten installeren om de vertrouwensketen te onderhouden.

Tussenliggende certificaten installeren

Nadat je SSL-certificaat is uitgegeven, ontvang je een e-mail met een koppeling, zodat je je ondertekende certificaat en onze tussenliggende certificaten kunt downloaden.

Hoe je de certificaten installeert, hangt af van de serversoftware die je gebruikt. In de meeste gevallen kun je een bundel met tussenliggende certificaten downloaden en installeren. Bij bepaalde servertypen moet je de twee tussenliggende certificaten echter afzonderlijk downloaden en installeren. Zie SSL-certificaten installeren voor de specifieke procedure die je moet volgen.

Al onze tussenliggende certificaten en certificaatbundels zijn ook verkrijgbaar bij de opslagplaats.

Notitie: Als u de tussenliggende certificaten niet installeert met uw uitgegeven SSL-certificaat, wordt het certificaat met de vertrouwde keten mogelijk niet vastgesteld. Dit betekent dat wanneer bezoekers proberen toegang te krijgen tot uw site, ze mogelijk een "Beveiligingswaarschuwing" -fout krijgen die aangeeft "Het beveiligingscertificaat is uitgegeven door een bedrijf dat u niet vertrouwt ..." Als u met een dergelijke waarschuwing wordt geconfronteerd, zullen potentiële klanten hoogstwaarschijnlijk hun zaken elders.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.