Help

Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een testomgeving?

Met een beheerde WordPress -testomgeving kun je je website bouwen en testen zonder de inhoud aan te passen die je bezoekers op de live site zien. Er zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden als je een testomgeving gebruikt:

  • Alle beheerde WordPress -abonnementen (behalve Basic) worden geleverd met precies één testomgeving voor elke live website. Als je een basisabonnement hebt, moet je je account upgraden naar een testomgeving.
  • Staging -sites gebruiken een domein dat we automatisch voor je genereren. Je kunt geen ander domein kiezen of een ander domein toevoegen aan de testomgeving.
  • Je testomgeving is persistent. We vernietigen en maken geen staging -sites voor je elke keer dat je ernaar pusht of eruit trekt. Dit kan een verklaring zijn voor enkele synchronisatieproblemen die je kunt ondervinden.

Hoe werken ze?

De typische werkstroom met testlocaties is meestal deze stappen in deze volgorde:

  1. Maak de testomgeving.
  2. Trek de inhoud van je productiesite naar de testsite.
  3. Ontwikkel je inhoud op de testsite.
  4. Push de content van de testomgeving naar je live site als je klaar bent met ontwikkelen.
  5. Herhaal stap 2-4 als je je site verder moet ontwikkelen.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.