Beheerde WordPress Help

Stel een testomgeving in voor mijn Managed WordPress-site

Een testomgeving laat je je website bouwen en testen zonder de content te wijzigen die bezoekers op de live productiesite te zien krijgen. Hier zijn enkele dingen die je in gedachten moet houden wanneer je een testomgeving gebruikt:

  • Alle Beheerde WordPress-abonnementen (behalve Basis) hebben een testomgeving voor elke live website. Als je een Basispakket hebt, dan moet je je account bijwerken om gebruik te maken van een testomgeving.
  • Testomgevingen gebruiken een domein die wij automatisch voor je genereren. Je kunt geen ander domein kiezen of een ander domein aan de testomgeving toevoegen.
  • Je testomgeving is hardnekkig. We vernietigen en maken niet elke keer dat je inhoud van je site haalt of stuurt een testomgevingen voor je aan. Dit kan sommige synchronisatieproblemen verklaren die je misschien ervaart.

Hoe gebruik ik een testomgeving?

Je testomgeving begint als een nieuwe installatie van WordPress die wordt gehost naast je productiesite. Je kunt de inhoud van je productiesite naar de testomgeving halen. Wanneer je werk compleet is, kun je de wijzigingen die je in de testomgeving hebt gemaakt overplaatsen naar productie om ze live te maken.

Dit is de normale volgorde van handelingen als je aan een testomgeving begint:

  1. Maak mijn testomgeving
  2. Haal mijn productiesite naar de testomgeving
  3. Toegang tot mijn testomgeving
  4. Bekijk mijn testomgeving
  5. Stuur mijn testomgeving de productie in

Zodra je klaar bent met testen of probleemoplossing, kun je je testomgeving verwijderen.