Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ga aan de slag met staging in Managed WordPress

Met een staging -site kun je je website bouwen en testen zonder de inhoud aan te passen die je bezoekers zien op de live productiesite. Hier zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je een testomgeving gebruikt:

  • Alle beheerde WordPress -abonnementen (behalve Basic) worden geleverd met precies één testomgeving voor elke live website. Als je een basisabonnement hebt, moet je je account upgraden naar een testomgeving.
  • Staging -sites gebruiken een domein dat we automatisch voor je genereren. Je kunt geen ander domein kiezen of een ander domein toevoegen aan de testomgeving.
  • Je testomgeving is persistent. We vernietigen en maken geen testsites voor je telkens wanneer je er content naartoe pusht of hieruit haalt. Dit kan een verklaring zijn voor enkele synchronisatieproblemen die je kunt ondervinden.

Hoe gebruik ik een testomgeving?

Je staging -site begint als een nieuwe installatie van WordPress die naast je productiesite wordt gehost. Je kunt de inhoud van je productiesite naar de testomgeving halen. Wanneer je werk is voltooid, kun je de wijzigingen die je hebt aangebracht op de testomgeving in productie nemen om ze live te maken.

Dit is de normale volgorde van bewerkingen om aan de slag te gaan met een testomgeving:

  1. Maak mijn staging -site
  2. Trek mijn productiesite naar enscenering
  3. Ga naar mijn testsite
  4. Bekijk mijn staging -site
  5. Push mijn staging -site in productie
  6. Verwijder mijn testomgeving