Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is een Premium Extended Validation (EV) SSL -certificaat?

Een Premium Extended Validation (EV) SSL -certificaat is een digitaal certificaat dat is uitgegeven in overeenstemming met de uitgebreide validatierichtlijnen die zijn gedefinieerd door het CA/Browser Forum.

De introductie van Premium Extended Validation (EV) SSL -certificaten zal de beveiliging van internettransacties verbeteren, aangezien certificaataanvragers onderworpen zullen worden aan een grondig, gestandaardiseerd doorlichtingsproces waaraan alle uitgevende certificeringsinstanties (CA's) zich moeten houden.

De Premium Extended Validation (EV) SSL -certificaatstandaard biedt een verbeterd authenticatieniveau voor entiteiten die digitale certificaten aanvragen voor het beveiligen van transacties op hun websites. De nieuwste generatie internetbrowsers geeft Premium Extended Validation (EV) SSL-beveiligde websites weer op een manier die bezoekers in staat stelt onmiddellijk te herkennen dat de organisatie die de site beheert, is geverifieerd in overeenstemming met de uniforme controlestandaard van het CA/Browser Forum.

Premium Extended Validation (EV) SSL -certificaten zijn met name handig voor bedrijven met internetdomeinen die een hoog risico lopen om het doelwit te zijn van phishing en andere soorten internetfraude. Domeinen met een hoog risico zijn onder andere domeinen die eigendom zijn van spraakmakende online financiële diensten, bankiersites, veilingsites, populaire winkeliers en andere sites die internettransacties uitvoeren die waarschijnlijk het doelwit zijn van internetfraude.