Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een premium domeinnaam?

Premium -domeinnamen zijn korte, pakkende, gemakkelijk te onthouden namen die al geregistreerd zijn voor een persoon, entiteit of organisatie. De kosten van een premiumdomein kunnen variëren van een cijfer van 3 & een koppelteken tot een cijfer van 7 & een koppelteken, afhankelijk van de vraag.

Als je zoeken naar een premium domeinnaam die al is geregistreerd, voeren we een basiszoekopdracht uit met de naam die je hebt ingevoerd en bieden we een lijst met alternatieve domeinnamen die je mogelijk wilt registreren. Op het tabblad Premium domeinen vermelden we domeinnamen die door de eigenaren te koop worden aangeboden. Je kunt ze via ons kopen.

Om een premium domeinnaam te kopen, voeg je deze toe aan je winkelwagen en ga je door met betalen. Er zijn twee kosten: een overdrachtskosten en een registratiekost. Omzetbelasting is van toepassing op premium domeinnamen. Na betaling wordt het domein kortstondig verhuist naar een tegoedrekening en daarna dragen wij deze over naar uw rekening. We brengen volgende verlengingen in rekening tegen de normale verlengingsprijs, tenzij voor een premiumdomein speciale verlengingsprijzen gelden. Je hebt toegang tot de domeinnaam in je account nadat we het overdrachtsproces hebben voltooid.


Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.