GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is een link in Bio?

Een link in Bio (voorheen Sociale site genoemd) is een enkele webpagina die je klanten een samenvatting van je geeft, en links naar al je inhoud, of dat nu op sociale media is of op websites. Je kiest een linknaam, en deze is uniek voor jou, totdat je je link in Bio verwijdert.

Hoe gebruik ik mijn link in Bio?

Je kunt je link overal in Bio toevoegen waar je online actief bent, bijvoorbeeld in je biografieën voor sociale media of op je website. Je kunt het ook naar iemand sturen, bijvoorbeeld via WhatsApp. De persoon die de link bezoekt, kan meer informatie over je vinden en je nieuwste inhoud bekijken.

Welke informatie voeg ik toe aan mijn link in de biografie?

Wanneer je je link in Bio instelt, begeleiden we je bij het toevoegen van belangrijke informatie over jezelf of je bedrijf en vervolgens koppelen we je aan al je inhoud. Je kunt links toevoegen aan maximaal 12 sociale mediaprofielen en zoveel andere links als je wilt. Dit kan je nieuwste video, een blogpost of je webwinkel zijn - alles met een link! Je kunt deze links op elk moment bijwerken.

Waar maak ik mijn link in Bio aan?

Je vindt Link in Bio in de GoDaddy Studio -app op iOS en Android. We zijn druk bezig met het uitrollen naar al onze klanten en laten je weten wanneer het klaar is. Het is nog niet beschikbaar op de GoDaddy Studio -website, maar zal binnenkort verschijnen.

Hoe maak ik een link in Bio?

Gebruik een van onze snelstart-sjablonen om in een paar tikken je link in Bio te maken, of ontwerp je eigen link. Je kunt foto's uploaden of er een kiezen uit de duizenden afbeeldingen die beschikbaar zijn in onze bibliotheken. Je kunt ook de achtergrondkleur, tekst en lettertypekleur wijzigen, hoewel je de lettertypestijl nog niet kunt wijzigen - dat is binnenkort beschikbaar.

Waar kan ik de mobiele app GoDaddy Studio krijgen?

Gebruik je mobiele telefoon om de QR -code te scannen en de mobiele app GoDaddy Studio te downloaden.
open of download de app

Volgende stappen

Als je klaar bent, volg je deze stapsgewijze handleiding voor het maken van je eerste link in Bio .