Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een groep?

In Calendar vertegenwoordigen groepen verschillende teams of werkgroepen die gemeenschappelijke evenementen en bronnen delen. In het onderstaande voorbeeld zijn Marketing en Nieuwe producten groepen gemaakt door leden van die teams.
Agendagroepen worden in het linkerdeelvenster weergegeven

Groepen kunnen de volgende typen agenda's bevatten:

  • Met groepsagenda's kun je geplande evenementen delen met Calendar -leden. Groepsagenda's werken bijvoorbeeld goed voor teams die regelmatig dezelfde evenementen bijwonen. Alleen leden van een groep kunnen evenementen plannen voor die groep.
  • Met bronkalenders kunnen groepsleden bronnen plannen, zoals vergaderruimten of apparatuur. Als je een hulpmiddel plant voor een evenement, wordt dit gereserveerd zodat anderen in je groep kunnen zien dat het in gebruik is.

Volgende stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.