SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is een Extended Validation (EV) SSL -certificaat?

Een Extended Validation (EV) SSL -certificaat is een digitaal certificaat dat is uitgegeven in overeenstemming met de uitgebreide validatierichtlijnen die zijn gedefinieerd door het Certificate Authority/Browser (CA/B) Forum.

De introductie van EV -certificaten zal de beveiliging van internettransacties versterken, aangezien certificaataanvragers onderworpen zullen worden aan een grondig, gestandaardiseerd doorlichtingsproces waaraan alle uitgevende certificeringsinstanties (CA's) zich moeten houden.

De EV -certificaatstandaard biedt een verbeterd authenticatieniveau voor entiteiten die digitale certificaten aanvragen voor het beveiligen van transacties op hun websites. De nieuwste generatie internetbrowsers geeft EV SSL-beveiligde websites weer op een manier die bezoekers in staat stelt onmiddellijk te herkennen dat de organisatie die de site beheert, is geverifieerd in overeenstemming met de uniforme doorlichtingsnorm van het CA/B-forum.

EV -certificaten zijn met name handig voor bedrijven met internetdomeinen die een hoog risico lopen om het doelwit te zijn van phishing en andere soorten internetfraude. Domeinen met een hoog risico omvatten domeinen die eigendom zijn van spraakmakende online financiële diensten, bankiersites, veilingsites, populaire winkeliers en andere sites die internettransacties uitvoeren die waarschijnlijk het doelwit zijn van internetfraude.