Wat is een eenmalige wachtwoord?

Een eenmalig wachtwoord (OTP) is een extra beveiligingslaag die we gebruiken om je identiteit te verifiëren wanneer je bepaalde acties voltooit op een domeinnaam met een bijgewerkt beveiligingsplan met Ownership Protection .

Hoe werkt een eenmalige wachtwoord?

Als je domein Ownership Protection heeft , kunnen bepaalde domeinacties pas worden voltooid als je identiteit is geverifieerd. Als je tweestapsverificatie (2SV) meer dan 72 uur geleden hebt ingeschakeld, sturen we een verificatiecode via sms of via de authenticatietoepassing van je voorkeur. Als je authenticatie in twee stappen niet hebt ingeschakeld, of als dit in de afgelopen 72 uur is ingeschakeld, sturen we in plaats daarvan een eenmalig wachtwoord naar je e -mailadres.

Wanneer krijg ik een eenmalige wachtwoord?

We sturen een OTP als je een van deze acties probeert uit te voeren op een domein met Ownership Protection en 2SV al meer dan 72 uur niet is ingeschakeld:

OTP -beperkingen

Om ervoor te zorgen dat je domein beschermd blijft, zijn er enkele beperkingen waar je rekening mee moet houden.

• Je OTP -code is slechts 60 minuten geldig nadat deze is aangevraagd.
  • Je bent beperkt tot het aanvragen van 5 eenmalige wachtwoorden in een periode van 7 dagen.
  • Als je 3 keer een onjuist wachtwoord invoert, word je buitengesloten en kun je gedurende 24 uur geen nieuwe OTP aanvragen.

Hoe² krijg ik een eenmalige wachtwoord?

We sturen een eenmalige wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant die wordt vermeld voor je domeinnaam. Dit is een extra beveiligingslaag voor het beschermen van je domeinnaam tegen schadelijke overnamepogingen.

Waar kan ik het e-mailadres van de registrant controleren of bijwerken?

Je kunt in Domeinbeheer alle contactinformatie weergeven, waaronder het e-mailadres van de registrant die aan je domein is gekoppeld.

Meer info