Wat is een eenmalige wachtwoord?

Een eenmalig wachtwoord (OTP) is een extra beveiligingslaag die we gebruiken om je identiteit te verifiëren. Accounts met tweestapsverificatie hoeven geen OTP te gebruiken voor identiteitsverificatie. We vragen om deze verificatie wanneer je bepaalde acties uitvoert op een domein met domeinbeveiliging om domeinhackers en kwaadwillende overdrachten uit te schakelen.

Hoe werkt een eenmalige wachtwoord?

Bepaalde domeinacties kunnen pas worden voltooid als je identiteit is geverifieerd wanneer de domeinbescherming voor je domein is bijgewerkt . We sturen de verificatiecode via sms of een authenticator-app als je 2- stapsverificatie (2SV) gedurende ten minste 72 uur hebt ingeschakeld. Selecteer anders Wachtwoord verzenden en we sturen een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van je registrant.

Wanneer krijg ik een eenmalige wachtwoord?

We sturen een verificatiecode of OTP als je een van deze acties probeert uit te voeren op een domein met domeinbescherming:

OTP -beperkingen

Er zijn een paar beperkingen waar je rekening mee moet houden om je domein beschermd te houden.

• Je OTP -code is slechts 60 minuten geldig nadat deze is aangevraagd.
  • Je bent beperkt tot het aanvragen van 5 eenmalige wachtwoorden in een periode van 7 dagen per domeinactie (hierboven vermeld) per domein.
  • Als je 3 keer een onjuist wachtwoord invoert, wordt je 24 uur lang uitgesloten van die actie op dat domein.

Waar krijg ik de OTP?

We sturen een eenmalige wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant die wordt vermeld voor je domeinnaam. Dit is een extra beveiligingslaag voor het beschermen van je domeinnaam tegen schadelijke overnamepogingen.

Waar kan ik het e-mailadres van de registrant controleren of bijwerken?

Je kunt alle contactgegevens bekijken , waaronder het e -mailadres van de registrant dat is gekoppeld aan het domein, in je GoDaddy -account.

Verwante stap

Meer info