Help

Domeinen Help

Wat is een eenmalige wachtwoord?

Een eenmalige wachtwoord is een extra beveiligingslaag die we gebruiken om je identiteit te verifiëren wanneer we bepaalde acties voor een domeinnaam met Beschermde registratie voltooien.

Hoe werkt een eenmalige wachtwoord?

Als je domein Beschermde registratie heeft, kunnen bepaalde acties niet worden voltooid, totdat je identiteit is geverifieerd. Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld, sturen we je via een sms of een verificatietoepassing van je voorkeur een code. Als je tweestapsverificatie niet hebt ingeschakeld, sturen we in plaats daarvan een eenmalige wachtwoord naar je e-mailadres.

Wanneer krijg ik een eenmalige wachtwoord?

We sturen een eenmalige wachtwoord als je een of meer van deze acties probeert te voltooien wanneer er geen tweestapsverificatie is ingeschakeld:

Hoe² krijg ik een eenmalige wachtwoord?

We sturen een eenmalige wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant die wordt vermeld voor je domeinnaam. Dit is een extra beveiligingslaag voor het beschermen van je domeinnaam tegen schadelijke overnamepogingen.

Waar kan ik het e-mailadres van de registrant controleren of bijwerken?

Je kunt in Domeinbeheer alle contactinformatie weergeven, waaronder het e-mailadres van de registrant die aan je domein is gekoppeld.

Meer info


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.