Wat is een eenmalig wachtwoord?

Een eenmalig wachtwoord (OTP) is een extra beveiligingslaag die we gebruiken om je identiteit te verifiëren wanneer je wijzigingen aanbrengt aan domeinen waaraan domeinbescherming is toegevoegd. Accounts met tweestapsverificatie (2SV) hoeven geen OTP te gebruiken voor identiteitsverificatie.

Hoe werkt een eenmalige wachtwoord?

Bepaalde domeinacties kunnen pas worden voltooid als je identiteit is geverifieerd. Wanneer je deze acties voltooit, sturen we een verificatiecode via sms of een authenticator-app als je 2- stapsverificatie (2SV) gedurende ten minste 24 uur hebt ingeschakeld. Als je geen tweestapsverificatie hebt ingesteld voor je account, heb je een eenmalig wachtwoord nodig dat naar het e-mailadres van je registrant wordt gestuurd door tijdens de verificatie de knop Wachtwoord verzenden te selecteren.

Wanneer krijg ik een eenmalige wachtwoord?

Je moet een OTP aanvragen als je geen tweestapsverificatie hebt ingesteld en bepaalde, beschermde wijzigingen aanbrengt in je domein, zoals het bewerken van DNS-records, ontgrendelen vóór de overdracht of het wijzigen van je abonnement voor domeinbescherming. Onthoud dat als je tweestapsverificatie hebt ingesteld , je geen eenmalig wachtwoord hoeft aan te vragen.

Waar zal ik de OTP naartoe sturen?

We sturen de OTP naar het e -mailadres van de registrant dat op je domeinnaam staat vermeld. Je kunt de contactgegevens van je domein bekijken , waaronder het e -mailadres van de registrant dat is gekoppeld aan het domein, in je GoDaddy -account.

Zijn er OTP -beperkingen?

Ja, er zijn een paar beperkingen waar je rekening mee moet houden om je domein beschermd te houden.

• Je OTP -code is slechts 60 minuten geldig nadat deze is aangevraagd.
  • Je bent beperkt tot het aanvragen van 5 eenmalige wachtwoorden in een periode van 7 dagen per actie per domein.
  • Als je 3 keer een onjuist wachtwoord invoert, wordt je 24 uur lang uitgesloten van die actie op dat domein.

Verwante stap

Meer info