Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Wat is een e-mailalias?

Een alias is een manier om een ander Microsoft 365-mailadres onzichtbaar te maken. Alles wat naar een aliasmailadres wordt verzonden, wordt eigenlijk in het Postvak IN van het primaire account ontvangen.

Aliassen kunnen een e-mailaccount uitbreiden zonder voor meerdere postvakken te betalen. Je kunt voor hetzelfde e-mailaccount tot 400 aliassen maken.

Het is echter niet mogelijk om zelf vanaf een aliasadres e-mail te verzenden. In antwoorden wordt je primaire e-mailadres als afzender aangegeven. (Bekijk distributielijsten voor die functionaliteit.)

Een voorbeeld: Molly heeft molly@mollysbarkandwine.com als haar primaire e-mailaccount. Zij maakt de aliassen jobs@mollysbarkandwine.com en events@mollysbarkandwine.com. Alle e-mail die wordt verzonden naar jobs@ of events@ gaat rechtstreeks naar het Postvak IN van Molly. Wanneer zij e-mails beantwoordt, komt het antwoord vanaf molly@mollysbarkandwine.com.

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.