Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een distributiegroep?

Gebruik Office 365 distributiegroepen, ook wel distributielijsten genoemd, om e-mails of vergaderverzoeken naar meerdere mensen te sturen. Distributiegroepen zijn handig voor projectteams of commissies, omdat u berichten kunt verzenden zonder elke keer elk e-mailadres toe te voegen.

U hoeft geen beheerder te zijn om een distributiegroep te maken. Als u echter wilt dat mensen van buiten uw organisatie lid worden van uw distributiegroep, moet een beheerder machtigingen voor die contacten instellen. Om externe contacten uit andere domeinen lid te maken van een distributiegroep, moet de admin de externe contacten leggen gedeelde contacten .

Microsoft biedt Office 365-groepen, die distributiegroepen bevatten, maar ook andere groepsgerelateerde samenwerkingsfuncties, waaronder een bibliotheek voor het opslaan van en werken aan groepsbestanden en -mappen, een tool voor het organiseren en toewijzen van taken, en updates over de voortgang van het project. Lees meer over Office 365 Groups van Microsoft .

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.