Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een catch-all e-mailaccount?

Een catch-all e-mailaccount is een adres dat is opgegeven om alle berichten te ontvangen die zijn geadresseerd aan een onjuist e-mailadres voor een domein. Je hebt bijvoorbeeld drie e -mailadressen ingesteld voor coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com en webmaster@coolexample.com, kun je info@coolexample.com instellen als een catch-all e-mailaccount. Vervolgens worden alle e-mailberichten die zijn verzonden naar manager@coolexample.com (of een ander ongeldig e-mailadres) verzonden naar het catch-all-account (info@coolexample.com).

Je kunt één verzamel-e-mailaccount per domeinnaam instellen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.