Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een API -resellerplan?

Met ons API -resellerplan kun je onze producten en services verkopen via je bestaande webwinkel.

Als API -reseller kun je je unieke branding behouden en je eigen prijzen instellen. Het pakket bevat een aantal gratis producten waarmee je je site kunt optimaliseren, marketing voor je doelgroep kunt maken en meer.

Om er zeker van te zijn dat je toepassing goed communiceert met onze webservice, moet je eerst slagen voor een certificeringstest. Wij bieden documentatie en technische ondersteuning tijdens dit proces. Nadat je je site met succes hebt geïntegreerd met onze webservice, kun je de productieomgeving gebruiken om onze domeinnamen en gerelateerde services op je site door te verkopen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.