Help

Domeinen Help

Wat is Domeinkoopservice?

Als de gewenste domeinnaam al door iemand anders is geregistreerd, kunt u onze professionele Domeinkoopservice met uw persoonlijke domeinkoopagent gebruiken om te proberen deze voor u te verkrijgen. Domeinkoopagenten zullen zich elke redelijke inspanning getroosten om te proberen contact op te nemen met de huidige domeinnaamregistrant en over de aankoop van het domein te onderhandelen.

Naast het tarief van de Domeinkoopservice is er een commissie van 20% van toepassing (en er geldt een minimum commissietarief van 15 USD).

De Domeinkoopservice-aankopen bieden onze agenten maximaal 30 dagen om een overeenkomst voor u te bewerkstelligen. Uw aankoop is niet-restitueerbaar en niet-overdraagbaar. Als u een andere domeinnaam wilt verkrijgen dan de naam waarvoor u de service oorspronkelijk hebt aangeschaft, moet u daartoe opnieuw overgaan tot een Domeinkoopservice-aankoop.

Als we geen contact kunnen opnemen met de registrant of als de registrant weigert om te verkopen, kunnen we niets meer ondernemen om u te helpen de domeinnaam te verwerven. Wanneer uw Domeinkoopservice verloopt, ondernemen we geen pogingen meer om de domeinnaam voor u te verwerven.

De services worden als geleverd beschouwd:

  • De domainkoopagent heeft zich een redelijke optimale inspanning getroost om contact op te nemen met de huidige registrant van de domeinnaam, zonder dat dit binnen de daartoe vastgestelde periode tot een antwoord heeft geleid.
  • U wilt de domeinnaam niet langer verwerven.
  • De huidige registrant van de domeinnaam weigert uw hoogste bod.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.