Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is Discount Domain Club?

Discount Domain Club is een op lidmaatschap gebaseerd programma dat speciaal is ontworpen voor mensen die regelmatig domeinnamen registreren. Het vereist geen installatie. Het lidmaatschap staat open voor iedereen en is één jaar geldig na de aankoopdatum.

Als je lid wordt van Discount Domain Club, kun je je onmiddellijk aanmelden bij je account om de kortingsprijzen voor domeinnamen te zien. Nieuwe domeinnamen, overdrachten en verlengingen krijgen allemaal korting op deelnemende domeinnamen op het hoogste niveau (TLD's). Kortingen zijn beperkt tot het basisniveau voor deelnemende TLD's en zijn beschikbaar voor preregistratie, registratie, verlenging en overdracht. Kortingsprijzen zijn automatisch van toepassing op domeinnamen in je winkelwagen wanneer je afrekent. Ga voor meer informatie over specifieke pakketten naar Discount Domain Club .

Opmerking: Kortingsprijzen kunnen niet worden toegepast op Premium-, Tier 2-, Tier 3- of Tier 5 -domeinen.

Domeinnamen die je koopt via je Discount Domain Club -lidmaatschap komen niet in aanmerking voor andere promoties of kortingen.

Met je Discount Domain Club-lidmaatschap ontvang je een eenjarig lidmaatschap van GoDaddy-veilingen® en CashParking®. Als je ervoor kiest om je Kortingsdomeinclub -lidmaatschap te beëindigen, blijven deze services voor je beschikbaar tegen standaardprijzen. Zie voor meer informatie over GoDaddy -veilingen of CashParkingVeelgestelde vragen veilingen ofCashParking Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik Discount Domain Club heb gekocht maar al GoDaddy -veilingen of CashParking heb?

Met je Kortingsdomeinclub-lidmaatschap ontvang je een eenjarig lidmaatschap van GoDaddy-veilingen® en CashParking®.

Als je al een CashParking Basic -account hebt, kun je kosteloos upgraden naar een Premium -account of een extra CashParking Premium -account ontvangen. Zie voor meer informatie over het upgraden van je account

.

Als je al een CashParking Premium-account hebt, ontvang je een extra CashParking Premium-account, of je kunt een gratis verlenging van één jaar toepassen op je bestaande account zonder extra kosten.

Als je al een GoDaddy-veilingen-account hebt, ontvang je een gratis verlenging van één jaar voor dat account.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.