Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is Discount Domain Club?

Discount Domain Club is een jaarlijks lidmaatschap waarmee je geld bespaart op domeinregistraties. En je krijgt die kortingen op verlengingen en overdrachten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over hogere verlengingstarieven.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Hoe werkt Discount Domain Club?

Discount Domain Club is een op lidmaatschap gebaseerd programma dat is ontworpen voor mensen die regelmatig domeinen registreren. Het enige wat je hoeft te doen is de Domeinkortingsclub kopen en kortingen worden onmiddellijk toegepast tijdens het afrekenen voor nieuwe domeinregistraties, verlengingen en overdrachten — geen installatie vereist. Het lidmaatschap staat open voor iedereen en wordt jaarlijks verlengd, zolang automatisch verlengen is ingeschakeld .

Welke pakketten zijn er?

Hier is een overzicht van de Discount Domain Club -abonnementen om je te helpen beslissen welke optie het beste bij je past.

 • Basis : aanbevolen voor middelgrote portfolio's met maximaal 49 domeinen
  • Kies uit 11 van de meest populaire domeinextensies, waaronder .com, .net, .org, .info en .biz
  • $US13.99 .com -registraties, verlengingen & overdrachten
 • Premium : aanbevolen voor grote portfolio's met meer dan 50 domeinen
  • Kies uit meer dan 400 domeinextensies
  • $US10.25 .com -registraties, verlengingen & overdrachten
  • Nieuw! Toegang tot de training, tools en community voor investeerders van Domain Academy
   • Domeinacademie -lidmaatschap geeft je ook 150 domeinwaarderingen per dag via GoValue.
  • Nieuw! Premium CashParking : verdien 80% van de advertentie -inkomsten op je geparkeerde domeinen
  • Nieuw! GoDaddy -veilingen & reg; lidmaatschap : De grootste wereldwijde secundaire markt om verkopers en kopers van domeinen met elkaar te verbinden
  • Nieuw! Domeinmakelaarservice (75% korting) & Hat; : Domein bezet? Laat onze experts contact opnemen met de eigenaar en onderhandelen over een verkoopprijs

Disclaimer: Eventuele beschikbare kortingen zijn alleen van toepassing op registratiekosten en zijn niet van toepassing op eventuele commissiekosten.

Terug naar boven

Discount Domain Club is ideaal voor iedereen die regelmatig of in grote aantallen domeinen registreert. Als je een investeerder bent die een grote domeinportfolio beheert, zal ons Premium -pakket je in het algemeen het meeste geld besparen. En als je een klein bedrijf bent en je wilt vertakken, kan ons basisplan je helpen geld te besparen terwijl je groeit.

Op welke domeinen krijg je korting bij de Discount Domain Club?

Kortingen zijn beschikbaar op meer dan 400 domeinextensies met ons Premium-pakket en worden toegepast op nieuwe domeinregistraties, voorregistraties, verlengingen en overdrachten. Premium tier -domeinen komen mogelijk niet in aanmerking voor kortingsprijzen. Bekijk onze volledige lijst met ondersteunde domeinextensies .

Kan ik andere kortingen gebruiken bij Discount Domain Club?

Domeinen die zijn aangeschaft met je Discount Domain Club -lidmaatschap komen niet in aanmerking voor andere promoties of kortingen.

Hoe kan ik mijn Domain Discount Club -abonnement upgraden of downgraden?

Als je een Basic Plan -lid bent en wilt upgraden, moet je je Basic -abonnement annuleren en een Premium -abonnement kopen. Als je een Premium -abonnement hebt en je wilt downgraden, moet je je Premium -abonnement annuleren en een Basic -abonnement aanschaffen. Geef het systeem 90 minuten de tijd om je annulering te verwerken voordat je een nieuw abonnement aanschaft.

Terug naar boven

Wat als ik al een GoDaddy Auctions & reg; lidmaatschap?

Je kunt je GoDaddy -veilingen blijven gebruiken & reg; lidmaatschap. Het wordt verlengd onder je Discount Domain Club Premium -lidmaatschap.

Wat als ik al een Premium CashParking & reg; lidmaatschap?

Je moet je bestaande Premium CashParking & reg; lidmaatschap , zodat er geen kosten in rekening worden gebracht voor verlenging. Je ontvangt een nieuwe Premium CashParking & reg; lidmaatschap met je Discount Domain Club Premium -lidmaatschap. Let op: de instellingen in je bestaande CashParking & reg; account wordt niet overgedragen naar je nieuwe account . Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Wat gebeurt er als ik de Domeinkortingsclub opzeg?

Je kunt je Domeinkortingsclub op elk moment annuleren en restituties zijn afhankelijk van de restitutiebeleid . Je GoDaddy -veilingen & reg; en CashParking & reg; Lidmaatschappen blijven actief in je account, tenzij je ze handmatig annuleert of ze verlopen. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse verlengingskosten als je van plan bent je GoDaddy -veilingen te behouden & reg; en CashParking & reg; lidmaatschappen.

Terug naar boven

Oké, ik heb Discount Domain Club gekocht — wat is de volgende stap?

Je bent helemaal klaar! Je hoeft je nieuwe Discount Domain Club -abonnement niet in te stellen. Je besparingen worden automatisch weergegeven in je winkelwagen tijdens het afrekenen voor nieuwe domeinregistraties, voorregistraties, verlengingen en overdrachten.

Verwante stappen

Meer info