Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is Discount Domain Club?

Discount Domain Club is een op lidmaatschap gebaseerd programma dat speciaal is ontworpen voor mensen die regelmatig domeinnamen registreren. Het vereist geen installatie. Het lidmaatschap staat open voor iedereen en is één jaar geldig na de aankoopdatum.

Als je lid wordt van Discount Domain Club, kun je je onmiddellijk aanmelden bij je account om de kortingsprijzen voor domeinnamen te zien. Nieuwe domeinnamen, overdrachten en verlengingen krijgen allemaal korting op deelnemende domeinnamen op het hoogste niveau (TLD's). Kortingen zijn beperkt tot het basisniveau voor deelnemende TLD's en zijn beschikbaar voor preregistratie, registratie, verlenging en overdracht. Kortingsprijzen zijn automatisch van toepassing op domeinnamen in je winkelwagen wanneer je afrekent. Ga voor meer informatie over specifieke pakketten naar Discount Domain Club .

Opmerking: Kortingsprijzen kunnen niet worden toegepast op Premium-, Tier 2-, Tier 3- of Tier 5 -domeinen.

Domeinnamen die je koopt via je Discount Domain Club -lidmaatschap komen niet in aanmerking voor andere promoties of kortingen.

Met je Discount Domain Club-lidmaatschap ontvang je een eenjarig lidmaatschap van GoDaddy-veilingen® en CashParking®. Als je ervoor kiest om je Kortingsdomeinclub -lidmaatschap te beëindigen, blijven deze services voor je beschikbaar tegen standaardprijzen. Zie voor meer informatie over GoDaddy -veilingen of CashParkingWat is GoDaddy Auctions®? ofCashParking Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik Discount Domain Club heb gekocht maar al GoDaddy -veilingen of CashParking heb?

Met je Kortingsdomeinclub-lidmaatschap ontvang je een eenjarig lidmaatschap van GoDaddy-veilingen® en CashParking®.

Als je al een CashParking Basic -account hebt, kun je kosteloos upgraden naar een Premium -account of een extra CashParking Premium -account ontvangen. Zie voor meer informatie over het upgraden van je accountUpgrading or Downgrading Your CashParking Account .

Als je al een CashParking Premium-account hebt, ontvang je een extra CashParking Premium-account, of je kunt een gratis verlenging van één jaar toepassen op je bestaande account zonder extra kosten.

Als je al een GoDaddy-veilingen-account hebt, ontvang je een gratis verlenging van één jaar voor dat account.