E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is deze verificatiestap?

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Je hebt misschien iemand bij GoDaddy Email Marketing gehoord over onze verificatiestap , of je bent bijna klaar om je allereerste e -mail te verzenden. We hebben een supersnel verificatieproces geïmplementeerd, zodat we er absoluut zeker van kunnen zijn dat je vlotte vaart en veilige verzending ziet!

Wanneer je die eerste mailing gaat versturen, zie je waarschijnlijk een bericht als dit:

Dit betekent alleen dat je account de status voorverificatie heeft. De supporters moeten je campagne snel bekijken voordat we deze kunnen versturen. Dus nee, je e -mail is nog niet verzonden. Maar maak je geen zorgen! Je verificatieproces is gestart en je bent onderweg.

Waarom heb je eigenlijk een verificatieproces ?!

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk voor ons is om uw mailing nog een keer te bekijken voordat u deze voor het eerst verstuurt. En ze zijn allemaal in jouw voordeel!

Omdat GoDaddy Email Marketing is een op toestemming gebaseerde afzender, we moeten er wel voor zorgen dat al je abonnees zich hebben aangemeld om je e-mails te ontvangen. We moeten er ook zeker van zijn dat je lijst up -to -date is, zodat je schadelijke retourzendingen en mogelijke spam -traps kunt voorkomen!

Daarnaast willen we er zeker van zijn dat je niet per ongeluk iets in je mailing hebt opgenomen waardoor het bericht geblokkeerd of naar ongewenste e -mail gestuurd kan worden door spamfilters in je inbox. Dit zijn zaken als verkortingen voor koppelingen, weergaven van URL -koppelingen of iets anders dat door inboxfilters als 'mogelijk schadelijk' wordt bestempeld.

En tot slot controleren we of alles er goed uitziet! We weten dat je een geweldige indruk wilt maken op je abonnees, en we willen je daarbij helpen! We zullen controleren of er daadwerkelijk op je links kan worden geklikt en of je een bannerafbeelding hebt toegevoegd. We zullen ook controleren of al je afbeeldingen er scherp uitzien. En als er iets niet in orde lijkt, laten we het je weten - voordat de e -mail wordt verzonden!

We willen ervoor zorgen dat je al het succes ziet dat je verdient met je epische e -mailinspanningen!

Wat moet ik doen als ik de verificatiemelding zie?

Ga naar je inbox voor het e -mailadres van je account. Dit betekent het e -mailadres waaronder je je account hebt gemaakt. (Als je het e -mailadres van je account niet zeker weet, klik je op Instellingen boven aan een scherm. Je ziet het daar op die pagina!)

Nu, kunt u uw e-mail heeft verzonden met een verschillend van adres, en dat is goed! Maar alle accountcommunicatie, inclusief deze verificatie -e -mail, wordt altijd naar het e -mailadres van je account gestuurd.

Binnenkort krijg je een e -mail te zien van een van onze vriendelijke supportmedewerkers. In deze e -mail wordt je gevraagd naar enkele details over hoe je je abonnees hebt verzameld. We moeten je proces begrijpen om er zeker van te zijn dat we er alles aan doen om je verzending veilig en soepel te laten verlopen.

We kijken ook naar je links, je afbeeldingen, je lay -out, je onderwerpregel, enz. - Om er zeker van te zijn dat alles er klaar voor uitziet! We zorgen ervoor dat je niets hebt dat ertoe kan leiden dat je e -mail vast komt te zitten in een spamfilter of zelfs maar wordt afgeleverd. We kunnen al deze dingen noemen als we ze in je campagne tegenkomen.

Reageer dan gewoon op ons! We moeten van je horen met deze gegevens, of antwoorden op andere vragen die we hebben gesteld, zodat we er zeker van kunnen zijn dat je de verzending zo snel en goed mogelijk doorloopt.

Wat moet ik doen als ik mijn e -mail meer dan eens heb verzonden tijdens het verificatieproces?

Terwijl je je in het verificatieproces bevindt, worden je e -mails niet verzonden. Zodra we je account verifiëren, wordt de laatste mailing waarop je op Verzenden hebt geklikt automatisch verzonden (of op het tijdstip waarop deze is gepland). Als je op dezelfde mailing een paar keer op Verzenden hebt geklikt, hoef je je geen zorgen te maken: er wordt maar één mailing verzonden.

Ons beste advies is om een vinkje omhoog te houden zodra je die verificatiemelding ziet. Als je een aantal verschillende mailings hebt verzonden, wordt alleen de laatste automatisch verzonden wanneer je bent geverifieerd. Je zou hoe dan ook opnieuw op Verzenden moeten klikken voor die andere. Wacht dus even tot je iets van ons hoort, en dan laten we je weten wanneer je alles kunt versturen, zoals je wilt!

Wat moet ik doen als ik heb gepland dat mijn e -mail later wordt verzonden? Gaat het weg zodra ik ben geverifieerd?

Het korte antwoord hier is dat geplande mailings worden verzonden wanneer ze zijn gepland. Maar omdat er niets wordt verzonden terwijl je nog in het verificatieproces zit, is dat een speciaal geval voor geplande mailings.

Het is belangrijk om te beseffen dat als de geplande tijd voor de mailing verstrijkt en je account niet is geverifieerd, de e -mail niet wordt verzonden. Zelfs als je account later wordt geverifieerd. Omdat de geplande tijd al verstreken is, wordt die mailing niet verzonden.

Zolang de geplande tijd voor de mailing echter nog in de toekomst ligt wanneer je account is geverifieerd, wordt je e -mail verzonden zoals gepland.

Als je vragen hebt over je specifieke status, stel die dan gewoon! Als je je mailing hebt gepland en het verificatieproces hebt doorlopen, maar nog steeds niet zeker weet wat er gaat gebeuren, laat het ons dan weten. We nemen graag een kijkje en zorgen ervoor dat je e -mails precies op het juiste moment worden verzonden.

Wat moet ik doen als ik binnen een uur geen verificatie -e -mail zie?

Laat het ons meteen weten! Het kan van alles zijn, van onze e -mail die niet in je inbox terechtkomt, tot veel supportverkeer. Maar laat het ons onmiddellijk weten, zodat we je kunnen helpen met verzenden. We willen nooit dat je onnodig lang wacht om die campagnes te laten werken! Bel ons bekroonde supportteam 24/7 op (480) 463-8836.

En natuurlijk kunt u, zoals altijd, altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. We staan voor je klaar en willen dat je het meeste uit je e -mailmarketing haalt.