Help

Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is de relay -server voor e -mail van mijn server?

Al onze servers gebruiken dedrelay.secureserver.net .

Je server moet e -mail verzenden via onze relayservers. Dit voorkomt misbruik van ons netwerk en zorgt ervoor dat onze klanten niet op de zwarte lijst komen te staan omdat ze hetzelfde netwerk als spammer gebruiken.

Over het algemeen hoef je je geen zorgen te maken over deze instellingen, tenzij er iets niet werkt of als je een andere mailserverdaemon wilt gebruiken op je dedicated machine.

Opmerking: onze servers hebben een uitgaande e -maillimiet van 5000 per dag. Als je meer dan 5000 e -mails per dag moet verzenden, neem dan contact op met de klantondersteuning .


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.