Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is de Outlook -configuratieassistent?

De Outlook -configuratieassistent is een lichtgewicht clienttoepassing die automatisch een Outlook -profiel maakt. Deze tool is voor degenen die zijn verhuisd van Workspace Email naar Microsoft 365 en Outlook voor Windows gebruiken.

Als je e -mail POP -instellingen gebruikt, voegt de Outlook -configuratieassistent een lokale kopie van je vorige PST toe aan je nieuwe Outlook -profiel. Dit betekent dat je een tweede inbox hebt met de naam Old_POP . Als je e -mail bijvoorbeeld paul@coolexample.com is, heet het Postvak IN Old_POP_paul@coolexample.com . Deze inbox bevat je vorige e -mail, maar alle inkomende e -mail gaat naar je nieuwe primaire inbox.

voorbeeld van een oude pop -inbox

Klaar om aan de slag te gaan? Download het Outlook -configuratieassistent .

Opmerking: door de tool te gebruiken, erkent u dat uw gebruik is geautoriseerd door GoDaddy .

Wie kan de Outlook -configuratieassistent gebruiken?

De Outlook -configuratieassistent is voor iedereen met een e -mailaccount die wordt beïnvloed door de overstap van Workspace Email naar Microsoft 365. Het ondersteunt de volgende configuraties:

  • Windows 10 en 11.
  • Outlook voor Windows inclusief versies 2016 en 2019.
    • Outlook 2016 (eerdere versies dan 16.0.4600.1000).
    • Outlook 2019.

De Outlook -configuratieassistent is niet beschikbaar voor Linux, Outlook voor Mac en Outlook 2013 of ouder. In die gevallen raden we aan om je e -mailclient in te stellen met Exchange of bij te werken naar de nieuwste versie van Outlook.

Verwante stap

Meer informatie