Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is de Outlook -configuratieassistent?

De Outlook -configuratieassistent is een lichtgewicht clienttoepassing die automatisch een Outlook -profiel maakt. Deze tool is voor degenen die zijn verhuisd van Workspace Email naar Microsoft 365 en Outlook voor Windows gebruiken.

Als je e -mail POP -instellingen gebruikt, voegt de Outlook -configuratieassistent een lokale kopie van je vorige PST toe aan je nieuwe Outlook -profiel. Dit betekent dat je een tweede inbox hebt met de naam Old_POP . Als je e -mail bijvoorbeeld paul@coolexample.com is, heet het Postvak IN Old_POP_paul@coolexample.com . Deze inbox bevat je vorige e -mail, maar alle inkomende e -mail gaat naar je nieuwe primaire inbox.

voorbeeld van een oude pop -inbox

Klaar om aan de slag te gaan? Download het Outlook -configuratieassistent .

Opmerking: als je een e -mailmigratie hebt aangevraagd , gebruik je de Outlook -migratieassistent in plaats van deze tool.

Wie kan de Outlook -configuratieassistent gebruiken?

De Outlook -configuratieassistent is voor iedereen met een e -mailaccount die wordt beïnvloed door de overstap van Workspace Email naar Microsoft 365. Het ondersteunt de volgende configuraties:

  • Windows 8 en 10.
  • Outlook voor Windows inclusief versies 2016 en 2019.
    • Outlook 2016 (eerdere versies dan 16.0.4600.1000).
    • Outlook 2019.

De Outlook -configuratieassistent is niet beschikbaar voor Linux, Outlook voor Mac en Outlook 2013 of ouder. In die gevallen raden we aan om je e -mailclient in te stellen met Exchange of bij te werken naar de nieuwste versie van Outlook.

Meer informatie