Wat is de hoofdmap van mijn website in mijn cPanel-hostingaccount?

De hoofdmap van je website is de inhoud die wordt geladen wanneer bezoekers je domeinnaam in een webbrowser typen. Het is hiervoor noodzakelijk dat je je 'indexbestand' in de hoofdmap van je website zet, anders kunnen je bezoekers je site helemaal niet zien.

Aan je website gerelateerde toepassingen moeten ook weten waar de hoofdmap van je website zich bevindt.

De hoofdmap van je website hangt ervan af of de domeinnaam je primaire domeinnaam is of een ander type.

• De hoofdmap van je primaire domeinnaam is /public_html.
  • De hoofdmappen van de secundaire (add-on) domeinen en subdomeinnamen zijn opgegeven toen ze werden ingesteld. Je vindt ze in cPanel door de stappen hieronder te volgen:
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het cPanel-account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op cPanel-beheer.
  5. Klik in het gedeelte Domeinen op Subdomeinen of Add-on domeinen, afhankelijk van het type domein dat je gebruikt.

De hoofdmap wordt weergegeven in het veld Documenthoofdmap.