Wat is de hoofdmap van mijn website in mijn Linux -hostingaccount?

De hoofdmap van uw website bevat de inhoud die wordt geladen wanneer bezoekers uw domeinnaam in een browser typen. Je moet je indexbestand bijvoorbeeld in de hoofdmap van je website plaatsen, anders kunnen bezoekers je site niet zien. Website-gerelateerde toepassingen moeten mogelijk ook de hoofdmap van uw website kennen.

Voor je primaire domeinnaam is de hoofdmap van je website /public_html .

Voor add -on domein- en subdomeinnamen volg je deze stappen om de hoofdmap te vinden:

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de cPanel -startpagina in de sectie Domeinen Subdomeinen of Add -on domeinen .
  5. In de Modify Addon Domain of wijzigen van een subdomein sectie, wordt de root directory hieronder Document Root.