Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is CoBlocks?

De WordPress -blokeditor gebruikt blokken om inhoud weer te geven. CoBlocks is een verzameling blokken die WordPress verder uitbreiden, waardoor gebruikers op een intuïtieve manier rijke inhoud kunnen maken zonder je creativiteit op te offeren. Deze blokken zijn flexibel, betrouwbaar, onderscheiden, gemakkelijk te gebruiken en zeer herbruikbaar.

CoBlocks gebruikt Gutenberg om nog meer functionaliteit aan de blokeditor toe te voegen. Met eenvoudige bedieningselementen kun je de opvulling en marges beheren, lay -outfuncties toevoegen, zoals vormverdelers en meer.

Het maken van een media -rijke website met slechts een paar klikken was nog nooit zo eenvoudig. Verdeel content, voeg sociale pictogrammen toe, voeg gifs toe - dit zijn allemaal nieuwe blokken, mogelijk gemaakt door CoBlocks. Met het regelpaneel Typografie kun je aangepaste lettertypen, lijnhoogtes, gewichten en transformaties instellen voor alle blokken.

Volgende stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.