Wat is AutoSSL?

AutoSSL is een gratis alternatief voor betaalde SSL -certificaten. Domeinen die voldoen aan de installatievereisten worden automatisch beveiligd met een gratis, Domain Validated (DV) SSL -certificaat. Je SSL -certificaat blijft bijgewerkt en wordt automatisch verlengd.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Heeft mijn hostingpakket AutoSSL?

Opmerking: AutoSSL is niet beschikbaar in bepaalde landen .

AutoSSL is beschikbaar voor Linux Hosting Deluxe-, Ultimate- en Maximum -abonnementen en alle Webhosting Plus -abonnementen.

Terug naar boven

Hoe werkt AutoSSL?

AutoSSL wordt dagelijks uitgevoerd en scant automatisch je cPanel -account. Wanneer AutoSSL een domein detecteert dat aan de installatievereisten voldoet , wordt er automatisch een gratis DV SSL geïnstalleerd (of automatisch verlengd voor domeinen met verlopen certificaten).

Verplicht: De installatievereisten moeten worden voltooid voor AutoSSL om een SSL op uw domein te installeren.

Terug naar boven

Wat zijn de installatievereisten voor AutoSSL?

Om AutoSSL op je domein te laten werken, moet je:

Opmerking: Nadat een SSL is geïnstalleerd, moet je ervoor zorgen dat je domein wordt omgeleid naar HTTPS om bezoekers naar de veilige en versleutelde versie van je site te leiden.

Terug naar boven

Kan ik AutoSSL handmatig uitvoeren?

Ja. Als je niet kunt wachten tot AutoSSL automatisch wordt uitgevoerd en je SSL onmiddellijk nodig hebt, installeer dan handmatig een SSL met AutoSSL .

Terug naar boven

Hoe kan ik controleren of AutoSSL een SSL op mijn domein heeft geïnstalleerd?

Selecteer in je cPanel -account SSL/TLS -status en controleer de kolom Certificaatstatus voor je domein. Een AutoSSL -domein gevalideerde status bevestigt dat je gratis SSL is geïnstalleerd.
autossl-domein-gevalideerde-status

Terug naar boven

Is er een domeinlimiet voor AutoSSL?

Er is geen limiet. AutoSSL werkt voor alle domeinen die voldoen aan de installatievereisten .

Terug naar boven

Mijn SSL is geïnstalleerd, maar mijn browser zegt dat mijn domein onveilig is

Zorg ervoor dat je domein wordt omgeleid naar HTTPS om bezoekers naar de veilige en versleutelde versie van je site te leiden. Als je domein wordt omgeleid naar HTTPS maar nog steeds wordt weergegeven als onveilig, raden we aan om de documentatie van cPanel over gemengde inhoudsfouten te lezen.

Terug naar boven

Meer informatie

• Installeer een SSL met behulp van AutoSSL op mijn Linux -hosting
  • Meer informatie over AutoSSL en SSL/TLS -status van cPanel.