Websites + Marketing Help

Betaalmethoden instellen voor je Websites + Marketing-webwinkel

Ontvang betalingen voor je digitale en fysieke producten met beveiligde online transacties die jij en je klanten kunnen vertrouwen. Je kunt ook betalingen ontvangen door een PayPal-knop toe te voegen, betalingen voor online afspraken te accepteren of via offline betaalmethoden.

Accepteer volledige of gedeeltelijke betalingen via PayPal, Square of Stripe (inclusief Apple Pay). Square is alleen beschikbaar in Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Opmerking: de Websites + Marketing-integratie van Stripe ondersteunt geen Klarna, Afterpay of Zip Pay.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Breid op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Instellingen.
  4. Kies Betalingen .
  • Selecteer Koppelen naast de betaalmethode die je wilt toevoegen. Volg de aanwijzingen om je aan te melden bij een bestaand account of een nieuw account te maken. Je kunt één betaalmethode met creditcard/betaalpas, PayPal en offline betalingen toevoegen.
    Opmerking: indien gekoppeld wordt de Apple Pay-knop alleen in je vermeldingen weergegeven als je naar je gepubliceerde winkel gaat op een apparaat waar Apple Pay ingeschakeld is, en je productpagina als klant bekijkt. De Apple Pay-knop wordt ook weergegeven op de kassapagina.
  • Meer informatie