Help

Domeinen Help

Wat gebeurt er wanneer mijn domein vervalt?

Wanneer een domeinregistratie verloopt, kunnen je mogelijkheden voor verlenging variëren op basis van wanneer je domein is verlopen. Op 31 augustus 2013 heeft ICANN het Expired Registration Recovery Policy (ERRP) ingevoerd, wat registerhouders verplicht om registranten en potentiële klanten belangrijke informatie te verstrekken over vervalmeldingen, kosten en terugkoopprocedures. Alle vereiste informatie en bekendmakingen staan op dit moment op verschillende locaties op onze website. Als hulp voor registranten bevat dit artikel echter koppelingen naar alle vereiste elementen in het nieuwe beleid.

Elke domeinnaamextensie en bijbehorende registratieregels kunnen invloed hebben op het verlengingsproces wanneer een domein verlopen is. Voor sommige domeinen, zoals ccTLD's, gelden mogelijk speciale vereisten bij verlengingen.

We sturen meerdere e-mails over het verlopen in de 30 dagen voor en na de vervaldatum van je domeinen.

Tijdlijn voor vervaldatum

tijdlijn voor wat er gebeurt nadat mijn domein is verlopen

Voor sommige domeinen, zoals ccTLD's, gelden mogelijk speciale vereisten bij verlengingen.

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.