GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat gebeurt er nadat ik een domein heb gereserveerd?

Een domeinreservering is een service die probeert een momenteel geregistreerd domein te verkrijgen wanneer dit beschikbaar komt. Het plaatsen van een nabestelling garandeert niet dat je het domein verkrijgt. De huidige registrant kan het domein verlengen, of we kunnen er niet in slagen om het voor je vast te leggen. Het volledige nabestellingsproces is afhankelijk van waar het domein momenteel is geregistreerd en of het via GoDaddy -domeinveilingen afloopt.

Domeinen die verlopen bij GoDaddy en bij bepaalde andere registerhouders die Domeinveilingen ondergaan

 1. Een domein nabestellen en instellen .
 2. Bewaak het domein dat op de hoogte moet worden gebracht van wijzigingen aan de registerhouder, status, vervaldatum of naamservers.
 3. Domein gaat naar veiling. Het register geeft het domein vrij wanneer het de beschikbare datum bereikt (berekend op basis van de huidige vervaldatum, respijtperiode voor verlenging en inwisselperiode, indien van toepassing). Op dit moment doet het domein mee aan een openbare veiling van 10 dagen waaraan u actief moet deelnemen.
  • Als je de eerste nabestelling hebt geplaatst, dienen we namens jou een openingsbod van $ 25 in en sturen we je een e -mail over de veiling. Als iemand je overbiedt, kun je een hoger bod plaatsen, het nabestellingstegoed toepassen op een andere domeinnaam of de nabestelling op hetzelfde domein houden om het de volgende keer dat deze verloopt opnieuw te proberen.
  • Als je de eerste nabestelling niet hebt geplaatst, kun je beginnen met het plaatsen van biedingen in de veiling.
 4. De veiling eindigt, maar de huidige registrant kan de domeinnaam de komende weken nog verlengen.
  • Als je de veiling wint, maar de huidige registrant de domeinnaam verlengt, wordt het domein niet verplaatst naar je account.
  • Als je wint en de registrant verlengt de domeinnaam niet , dan verplaatsen we het domein binnen 45 dagen na de vervaldatum naar je account met een registratie van één jaar. Klanten die een verlopen domeinveiling hebben gewonnen die op of na 30 oktober 2023 is gestart via een nabestelling, worden gevraagd om $ 15 extra te betalen.
  • Als je niet hebt gewonnen, kun je het nabestellingstegoed toepassen op een andere domeinnaam of de nabestelling op hetzelfde domein houden om het de volgende keer dat deze verloopt opnieuw te proberen.

Domeinen die verlopen bij een andere registerhouder en die niet via Domeinveilingen verlopen

 1. Een domein reserveren en instellen .
 2. Bewaak het domein dat op de hoogte moet worden gebracht van wijzigingen aan de registerhouder, status, vervaldatum of naamservers.
 3. GoDaddy probeert het domein vast te leggen nadat het register het op de beschikbare datum heeft vrijgegeven. We blijven proberen totdat wij, of een andere registerhouder, het domein vastleggen. Als we het domein vastleggen:
  • En jij bent de enige klant met een nabestelling op de domeinnaam, we kennen de domeinnaam aan je toe zonder een veiling.
  • En er zijn meerdere nabestellingshouders, we nodigen iedereen uit voor een privéveiling waar alleen nabestellingshouders aan kunnen deelnemen.
   • Als je de eerste nabestelling hebt geplaatst, dienen we een openingsbod van $ 25 voor je in en sturen we je een e -mail over de veiling. Als iemand je overbiedt, kun je een hoger bod plaatsen, het nabestellingstegoed toepassen op een andere domeinnaam of de nabestelling op hetzelfde domein houden om het de volgende keer dat deze verloopt opnieuw te proberen.
  • En als je de eerste nabestelling niet hebt geplaatst, kun je beginnen met het plaatsen van biedingen in de veiling.

  Als we het domein niet kunnen vastleggen, laten we je weten dat de nabestelling niet is gelukt. Je kunt het nabestellingstegoed toepassen op een andere domeinnaam of de nabestelling op hetzelfde domein houden om het de volgende keer dat deze verloopt opnieuw te proberen.

 4. Als het domein door een veiling is gegaan, eindigt de veiling.
  • Als je de veiling hebt gewonnen, verhuizen we het domein binnen 45 dagen naar je account met een registratie van één jaar. Klanten die een verlopen domeinveiling hebben gewonnen die op of na 30 oktober 2023 is gestart via een nabestelling, worden gevraagd om $ 15 extra te betalen.
  • Als je niet hebt gewonnen, kun je het nabestellingstegoed toepassen op een andere domeinnaam of de nabestelling op hetzelfde domein houden om het de volgende keer dat deze verloopt opnieuw te proberen.

Verwante stappen

Meer informatie