GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat gebeurt er nadat een veiling is afgelopen?

Domeinen moeten worden overgedragen naar het account van de koper nadat een domeinverkoop is voltooid via GoDaddy Auctions®. De methode om de domeinnaam te verplaatsen en wie de verhuizing initieert, hangt af van hoe het domein is gekocht en of de verkopers- en kopersaccounts zijn geregistreerd bij GoDaddy.


Nu je je domein hebt gewonnen, is het tijd om het te kopen en naar je account te verplaatsen. 

Je domein kopen

Je moet een betaling uitvoeren voordat je het domein naar je account kunt verplaatsen. 

 1. Ga naar de GoDaddy Auctions & reg; pagina en meld je aan bij je account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
 2. Selecteer Biedlijst en vervolgens Gewonnen .
 3. Selecteer Betalen voor dit domein en doorloop het afrekenproces.

Biedingen

Nadat je voor je domein hebt betaald, varieert de geschatte leverdatum afhankelijk van het type veiling. 

 • 7-daagse veilingvermeldingen : Meestal geleverd binnen 10 dagen nadat de betaling is voltooid.
 • Verlopen en beëindigde veilingen :
  1. Ga naar de GoDaddy Auctions & reg; pagina en meld je aan bij je account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Biedlijst , ze zijn gewonnen .
  3. Onder Status wordt de geschatte leverdatum van je domein weergegeven.

Voor sommige transacties van meer dan $ 4.999 gebruiken we Escrow om de verkoop af te ronden. De verkoper en koper ontvangen instructies over dit proces en kunnen altijd contact opnemen met onze escrow -partners voor verdere ondersteuning.

Aanbiedingen

Domeinen die zijn gekocht via Aanbieding/Tegenbod of Nu kopen moeten binnen 10 dagen na ontvangst van de betaling worden geleverd.


Als je je domein hebt verkocht, moet je een aantal dingen doen voordat je het geld voor je verkoop ontvangt. We sturen na de verkoop een e -mail met instructies voor de volgende stappen. Vergeet niet om je Auctions -begunstigde -account in te stellen om uitbetaald te worden zodra de transactie is voltooid.

 • Het domein had een minimumprijs die is bereikt of er is een winnende bieder geweest : volg de instructies die via e -mail zijn verzonden om het eigendom van het domein over te dragen aan de koper.
 • Het domein had een minimumprijs die niet werd gehaald of er waren geen biedingen : je kunt het domein opnieuw vermelden of onze optie Te koop aanbieden proberen.

Het domein verplaatsen

Op basis van de instructies die je via e -mail hebt ontvangen, moet je het domein overdragen van je huidige registerhouder of het domein overdragen van je account naar het account van de koper als het domein is geregistreerd bij GoDaddy. Je moet de IPS -tag op je .UK -domein bijwerken naar GoDaddy voordat je begint met het overdragen van het domein aan de koper.

 • Domeinen die ergens anders zijn geregistreerd : de verkoper start de overdracht door in te loggen op zijn Veilingen -account > Verkooplijst > Verkocht > Begin met overdragen en volg dan ons normale overdrachtsproces . Je moet de IPS -tag op je .UK -domein bijwerken naar GoDaddy voordat je begint met het overdragen van het domein aan de koper.
 • Domeinen geregistreerd bij GoDaddy : Domeinen waarvoor domeinbescherming is ingeschakeld. Je moet downgraden naar geen bescherming voordat je de overdracht naar een ander account kunt uitvoeren. Zodra dat is voltooid, moet het domein automatisch worden verplaatst naar de koper.

Als er problemen zijn met het overdrachtsproces, stuur dan een e -mail naar auctions@godaddy.com of neem contact op met onze GoDaddy -gidsen .

Verwante stap

 • Mijn Auctions -begunstigde -account instellen
 • Meer informatie

 • Inzicht in betalingstransacties van GoDaddy Auctions
 • Verkoop mijn domein met de lijst van GoDaddy te koop
 • Stel mijn tweestapsverificatie in voor de beste beveiliging van je domeinen en account.