Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat gebeurt er als je dubbele contactpersonen importeert?

Het beste is dat het allemaal voor je wordt afgehandeld. Of je nu duplicaten hebt in je geüploade bestand of dezelfde contactpersonen hebt geïmporteerd naar dezelfde lijst, er zullen nooit duplicaten of kopieën zijn van contactpersonen in je abonneegedeelte.

Uploaden van een bestand met dubbele contacten erin

Als je herhaalde contacten hebt in een bestand dat je naar je abonnees importeert , hoef je je niet druk te maken over het onderwerp. GoDaddy Email Marketing zal deze herhalingen opmerken en zal eenvoudigweg geen contactpersoon meer dan één keer importeren. Je zult eindigen met minder contacten in je specifieke abonneelijst dan in je originele bestand, aangezien deze herhalingen worden genegeerd.

Dezelfde contactpersonen importeren in een bestaande lijst

Als je contactpersonen importeert naar een bestaande lijst die al alle of enkele van dezelfde contactpersonen bevat, hoef je je geen zorgen te maken! GoDaddy Email Marketing herkent de overlappingen en maakt nooit duplicaten van contactpersonen binnen een enkele lijst. Je zou exact hetzelfde bestand 100 keer kunnen importeren in dezelfde abonneelijst, en die abonnees zouden nog steeds maar één keer in die lijst in je account staan.

Alle andere informatie die aan die contactpersoon is gekoppeld (bijv. Naam, bedrijf, telefoonnummer, etc.) wordt bijgewerkt met de details van je laatste upload. Dus als je ooit de informatie van je contactpersonen massaal moet bijwerken, wijzig je dit allemaal in een spreadsheetbestand met de e -mailadressen en upload je dit naar je abonnees. Een export van abonnees is de gemakkelijkste manier om een perfect opgemaakte spreadsheet te krijgen om mee te werken.

Dezelfde contactpersoon in meerdere lijsten

Houd er rekening mee dat je dezelfde contactpersoon KUNT laten weergeven in meerdere lijsten. Dit betekent NIET dat de contactpersoon wordt gedupliceerd, het betekent alleen dat deze op meer dan één manier is gecategoriseerd. Het is handig om je Alle -lijst te zien als een hoofdtotaallijst. En om al je andere lijsten te beschouwen als eenvoudige filters of lenzen, zodat je op verschillende manieren naar die ene hoofdlijst kunt kijken.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.