Wachtwoord voor databasegebruikers opnieuw instellen in mijn Linux -hosting

Je kunt je aanmelden bij de databases van je website als een van de gebruikers die je hebt gemaakt. Als je je niet kunt aanmelden, probeer dan het wachtwoord van de gebruiker opnieuw in te stellen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Databases op MySQL -databases .
  5. Klik in de sectie Huidige gebruikers , naast de gebruiker van wie je het wachtwoord wilt wijzigen, op Wachtwoord wijzigen .
  6. Voer de nieuwe wachtwoordgegevens in en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen .

Opmerking: als je een op MySQL gebaseerde toepassing gebruikt, zoals WordPress®, moet je je verbindingsreeksen bijwerken om het nieuwe wachtwoord te gebruiken.