Waarom wordt mijn website niet correct weergegeven?

Als je website niet wordt weergegeven nadat je sitecontent hebt geüpload, zijn dit enkele dingen die je kunt controleren.

Verifieer je upload-directory

Je moet bestanden uploaden naar de correcte directory, zodat je websitecontent kan worden weergegeven. Afhankelijk van je FTP-client, kan worden gevraagd naar een 'home'- of 'start'-directory. Voor onze hostingservice is deze informatie niet vereist, dus kun je dat veld leeg laten. Als er voor je client een waarde wordt vereist, voer je een enkele slash (d.w.z. /) in voor Linux-accounts of een enkele slash gevolgd door je hostingnaam (d.w.z. /) voor Windows-accounts.

Opmerking: bij publicatie of bewerking met Frontpage, plaatst deze de mappen automatisch op de correcte locatie.

Verifieer de bestandsnaam van je beginpagina

Als je domeinnaam wordt ingevoerd in een webbrowser, moet de standaard beginpagina worden weergegeven. Deze pagina moet een naam hebben die onze hostingservers ondersteunen. Afhankelijk van je accounttype, kunnen je prioriteiten voor standaardbestanden licht afwijken. Voor meer informatie over dit onderwerp, zie de volgende artikelen:

Ververs je webbrowser

Browsers kunnen webpagina's in een cachegeheugen opslaan. Om het cachegeheugen leeg te maken en je pagina te verversen, druk je op CTRL + F5 bij Internet Explorer of CTRL + R bij Firefox.

Zorg ervoor dat je DNS correct staat

Als je je domein via ons hebt geregistreerd, zijn je DNS-gegevens bijgewerkt toen je je hostingaccount hebt ingesteld. Als je je domeinnaam elders hebt geregistreerd, moet je bevestigen dat je de correcte naamservers gebruikt. De naamservers die je gebruikt zijn afhankelijk van wanneer je je hostingaccount hebt ingesteld. Voor informatie over welke naamservers je moet gebruiken voor je account, zie Naamservers instellen voor je domeinen.

Problemen met afbeeldingen oplossen

Als je afbeeldingen niet worden weergegeven, moet je ervoor zorgen dat de directory waarin ze zich bevinden en de afbeeldingspagina in je code exact overeenkomen. Daarnaast zijn Linux-accounts gevoelig voor hoofdletters. Als de naam van je afbeelding bijvoorbeeld MyImage.jpg is en het pad in je code is myimage.jpg, kan de server je afbeelding niet vinden.

Corrigeer broken links

Als je je website lokaal hebt ontwikkeld, moet je code worden aangepast aan de omgevingswijziging die plaatsvindt als je sitecontent uploadt. URL‘s van webpagina‘s, afbeeldingspaden en databasenamen kunnen allemaal omgevingsgevoelig zijn.

Wij adviseren dat je relatieve URL‘s gebruikt bij het verwijzen naar webpagina‘s. Relatieve URL‘s identificeren een webpagina met betrekking tot of in de context van de huidige pagina. Omdat ze niet verwijzen naar de domeinnaam, hoeven relatieve URL‘s niet te worden aangepast bij het veranderen van omgeving.